Ciki, ha nem nézek lassan másfél éve tv-t? A többi családtagom meg a tv-előtt üti el az összes szabadidejét.
Figyelt kérdés
Mióta egyetemista vagyok és mellette melózom,egyáltalán nem köt le a tv.2012. dec. 10. 22:27
11/15 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek,szüleimet sajnálom főleg,mert ők az összes szabadidejüket a tv előtt töltik,hiába ajánlom fel,.hogy pl elviszem őket sportolni,anyának masszázsbérletet ajándékoztam,és azóta se nyúlt hozzá
2012. dec. 11. 13:25
12/15 anonim válasza:
add nekem a masszázsbérletet, én szívesen elmegyek helyette!!! :D
13/15 anonim válasza:
Neked van motivációd, hogy értelmesebb dolgokkal foglalkozz, számukra a TV az értelmesebb. És a megszokás nagy úr, sokszor akkora, hogy egyedül már nem lehet szabadulni tőle, csak külső segítséggel. De egy TV műsorújságot megnézve, feltehetően te jársz jobban is, hasznosabban is.
14/15 anonim válasza:
Hjajj 4es! követném én a példáját, de ez már sajna nem rajtam múlik csak. Kislakás, tv-t nélkülözni nem tudó férj.. Pedig én kertesben nőttem fel, és most is ha otthon-otthon vagyok inkább kint töltjük az időt. Na nem úgy az emberem. Kijön, beleszagol a levegőbe - képletesen szólva - és visszamegy a tv elé (ő így nőtt fel). Nagyon rossz érzés tud lenni. És nem akarom hogy a gyermekeim ilyenek legyenek, én meg lassan megkattanok attól a hülye doboztól. Mostanában szokott sípolni a tvnk, reménykedem, hátha bedöglik..csak ne legyen pénzünk, mert a férjem régóta "sír" egy laposért..
15/15 anonim válasza:
Mióta a köcsög Digi kivette a Discovery-ket, nincs is miért nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!