Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ciki, ha nem nézek lassan...

Ciki, ha nem nézek lassan másfél éve tv-t? A többi családtagom meg a tv-előtt üti el az összes szabadidejét.

Figyelt kérdés
Mióta egyetemista vagyok és mellette melózom,egyáltalán nem köt le a tv.
2012. dec. 10. 22:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek,szüleimet sajnálom főleg,mert ők az összes szabadidejüket a tv előtt töltik,hiába ajánlom fel,.hogy pl elviszem őket sportolni,anyának masszázsbérletet ajándékoztam,és azóta se nyúlt hozzá
2012. dec. 11. 13:25
 12/15 anonim ***** válasza:
add nekem a masszázsbérletet, én szívesen elmegyek helyette!!! :D
2012. dec. 11. 14:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Neked van motivációd, hogy értelmesebb dolgokkal foglalkozz, számukra a TV az értelmesebb. És a megszokás nagy úr, sokszor akkora, hogy egyedül már nem lehet szabadulni tőle, csak külső segítséggel. De egy TV műsorújságot megnézve, feltehetően te jársz jobban is, hasznosabban is.
2012. dec. 11. 16:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Hjajj 4es! követném én a példáját, de ez már sajna nem rajtam múlik csak. Kislakás, tv-t nélkülözni nem tudó férj.. Pedig én kertesben nőttem fel, és most is ha otthon-otthon vagyok inkább kint töltjük az időt. Na nem úgy az emberem. Kijön, beleszagol a levegőbe - képletesen szólva - és visszamegy a tv elé (ő így nőtt fel). Nagyon rossz érzés tud lenni. És nem akarom hogy a gyermekeim ilyenek legyenek, én meg lassan megkattanok attól a hülye doboztól. Mostanában szokott sípolni a tvnk, reménykedem, hátha bedöglik..csak ne legyen pénzünk, mert a férjem régóta "sír" egy laposért..
2012. dec. 11. 20:44
 15/15 anonim válasza:
Mióta a köcsög Digi kivette a Discovery-ket, nincs is miért nézni.
2013. febr. 27. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!