Amerikaban elnek ciganyok? Hol elnek a Foldon meg ciganyok?
Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 20:22
21/24 baranyi kálmanné válasza:
Lassan 30éve lakok olyan utcába ahol magyarok és romák laknak egy formán,nekem soha nem volt velűk semmi gondom.Járnak dolgozni a kerteket művelik és tiszták.Minap egy idősnéni be kerűlt a korházba.A kertjében szép őszi barackok vannak,egyik roma aszony ki hiv engem hogy nézűk meg ki szedi a fárol a barackot.Nagyon meg lepődtűnk,hogy a also utcábol egy magyar asszony szedte a barackot.Mi bármit kint hagyhatunk a udvaron soha 30év allat nem tűnt el semmi.Nekűnk fel se tűnik hogy cigányok laknak az utcába.Sőt bármi volna meg védenének minket.Romániai cigányokat kiis kűldik az utcábol hogy ne lopjank.
22/24 anonim válasza:
Te tényleg ennyira hülye vagy? Istenem, már eljutunk oda, hogy a magyarok hibája, hogy szegény gyámoltalan cigányok lopnak csalnak hazudnak bűnöznek, beilleszkedni képtelenek. Örülj neki, hogy nálatok normálisak, mi is nagyon boldogok lennénk ha itt is azok lennének, de itt NEM azok, és nehogymár ez még a mi hibánk legyen. Hihetetlen.
24/24 anonim válasza:
Az én családomnak is volt már összetűzése cigánycsaláddal. És kikkel? Az egyetlen cigánycsaláddal akik az utcánkban laknak. Ez nem lehet véletlen. Szerencsére megmutattuk nekik hogy mit kapnak ha velünk packáznak!! :D :D :D Elég volt egy kis célbalövés távcsöves puskával! Mielőtt gyilkosnak neveznétek nem rájuk lövöldöztünk csak samponos flakonokra. :)Egyébként mindenütt élnek réti négerek a földön csak nem olyan sokan mint Magyarországon és a szomszédos országokban.
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!