Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Amerikaban elnek ciganyok?...

Amerikaban elnek ciganyok? Hol elnek a Foldon meg ciganyok?

Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 20:22
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
76%
A napokban erre már válaszoltak.Mindenhol élnek cigányok.
2009. aug. 20. 20:26
 2/24 A kérdező kommentje:
bocs en nem lattam
2009. aug. 20. 20:26
 3/24 anonim ***** válasza:
0%

európában élenek indiában máshol nem hiszen a 15. század idején nem jutottak még el nyugat európába így a kivándorlásokból kimaradtak

közép európának is meg kellene vennie a leckét emberségből, mint amerikának a négerekkel.

nyugaton érdekes módon elfogadták őket... és nem magyarországon van a legtöbb cigány bulgáriában ukrajnában és romániában mégsincs ingyencirkusz ebből.

2009. aug. 20. 20:42
 4/24 anonim ***** válasza:
75%
Elfogadni? Nekünk? Ők nem tudnak beilleszkedni ember. Fogadjuk el a bűnöző, kötözködő, stb. mocskos életmódjukat? Na még mit nem. Komolyan nem tudom, hogy akik ilyeneket írnak, azok a Rózsadombon nevelkedtek úgy, hogy még egy cigányt se láttak életükben vagy csak szimplán hülyék.
2009. aug. 20. 20:53
 5/24 anonim ***** válasza:
10%
mert ugye mind ilyen?
2009. aug. 20. 20:56
 6/24 A kérdező kommentje:
nekem nincsen semi bajom a ciganyokkal , de tenyleg a magyarorszagiak nagy dolgot csinalnak belole , itt ahol elek rengeteg cigany van de megis megvagyunk veluk bekeben . es a magyar nep nem csak a ciganyt nem szerti hanem a masik magyart sem tudja elfogadni
2009. aug. 20. 21:15
 7/24 anonim ***** válasza:
50%

Igazad van kérdező (:

Amúgy igen, Közép-Európában van a legtöbb roma, a gazdagabbak többsége pedig általában Kanadába költözik ki.

2009. aug. 20. 21:28
 8/24 anonim ***** válasza:
79%
Hogy fogadjam el a cigányokat?Rámtámadott nemrég keszthelyen egy 10 tagú nőkből álló csoport.Még a nők is verekszenek.Én sem voltam rest,még jó hogy krag magáztam jópár évig.Egyiknek eltörtem a szeméremcsontját,aki fel sem tudott állni szerencsére,egy másikat meg kis hijján megöltem amikor egy bicskával jött felém.Fogtam magam egyik karral eltoltam a kést a csuklójánál,másikkal a nyakra egy jó nagy erős ütés.Mivel eltörtem az összes nyaki porcot és ideget kis hijján megfulladt.És akkor még engem büntetnek hogy nem hagyom magam kinyiratni.ÍYgy fogadjam el őket?
2009. aug. 20. 21:43
 9/24 A kérdező kommentje:
itt ahol en kaom miert vannak elfogadva? miert nem verekednek velunk? azert mert mi sem bantjuk oket hat enm tudom hogy csak magyarorszagon vannak ezzel problemak mashol nem
2009. aug. 20. 21:54
 10/24 anonim ***** válasza:
41%
Kérdező,te akkora kamugép vagy,hogy az már fáj!
2009. aug. 20. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!