Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Amerikaban elnek ciganyok?...

Amerikaban elnek ciganyok? Hol elnek a Foldon meg ciganyok?

Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 20:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
33%
A kérdezőbvel értek egyet.Felén is sok cigány él,de csak azóta ilyen durva a helyzet,amióta nincs munkalehetőség,és vannak akik gerjesztik a cigánygűlöletet,ahelytt,hogya probléma EMBERI megoldására törekednének.Azt pedig nem nagyon hiszem,hogy igaz,amit a 10 cigánynőről írt az illető,legaláábis nem úgy,ahogy leírta.
2009. aug. 20. 22:12
 12/24 A kérdező kommentje:
kamugép miert ? magyarazd el legyszi
2009. aug. 20. 22:19
 13/24 A kérdező kommentje:
bocsanat de nem vagyok cigany eggyaltalan , egyik osom sem volt de kosz h leciganyoztal ez jol esett :|
2009. aug. 20. 22:44
 14/24 A kérdező kommentje:
nem nem szeretem oket , hat sajnalom de nincs semmi bajom veluk eggyaltalan , igaz nem is nagyon talakoztam ciganyokkal , hat lattam oket de nem szoltak hozzam , pincernokent dolgoztam es az eterembe nagyon sok cigany jart es rendesen beszeltek velem szoval nekem nem volt gondom eddig
2009. aug. 20. 23:01
 15/24 anonim ***** válasza:
56%

kamugép miert ? magyarazd el legyszi

21:15 koment : itt ahol elek rengeteg cigany van de megis megvagyunk veluk bekeben

21:54 koment itt ahol en lakaom miert vannak elfogadva? miert nem verekednek velunk?

23:01 komment nem nem szeretem oket , hat sajnalom de nincs semmi bajom veluk eggyaltalan , igaz nem is nagyon talakoztam ciganyokkal

ha ott élsz ahol rengeteg cigány van,akkor,hogy a fenében nem találkoztál cigányokkal?legalább következetesen hazudj,KAMUGÉP!

2009. aug. 21. 01:04
 16/24 baranyi kálmanné ***** válasza:
22:42 te meg a családod!!!!! hogy esik jol?
2009. aug. 21. 07:09
 17/24 baranyi kálmanné ***** válasza:
20:29 magadra érteted? mindenki magábol idulki
2009. aug. 21. 07:11
 18/24 A kérdező kommentje:
ugy nemn talalkoztam ciganyokkal hogy ki akarjanak rabolni vagy belem kossenek , de egyszer ha te veszekedni akarsz akkor legyen ugy bocs de en nem vagyok hulye hogy itt veszekedjek , csak feltettem egy kerdest , megkaptam ra a valaszt ennyi
2009. aug. 21. 10:24
 19/24 baranyi kálmanné ***** válasza:
0%
Nem vagyok hűlye kedves kérdező,meg nem akkarok veszekedni.Csak tűrhetetlen hogy némely ember miket ir pl:dőgevő,minden cigány dőgőjőn meg.De hát ilyen némely magyar ember,és a cigányokat nézik le pedig ők se kűlőmbek.
2009. aug. 21. 15:01
 20/24 anonim ***** válasza:
Mindenki utálja a cigányokat, az a kis kivétel, aki nem az nagyon ritka. Ez teljesen jogos is, hiszen nézd meg kik azok a cigányok.
2009. aug. 21. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!