Hosszabb kapcsolatban élők, fiatal házasok! Ti eljártok külön szórakozni?
Mi 21 évesek vagyunk, nem rég volt az esküvőnk. Párom nem nagyon szereti, ha elmegyek nélküle szórakozni, az elmúlt 4 évben ez 4X fordult elő, az első kb. fél év után, következő a lánybúcsúm, majd most 2 hónapon belül voltam a szaktársaimmal 2X (egyetemista vagyok, végzős).
Ő a munkahelyén is haverokkal van, és pedig jelenleg az államvizsgára készülve csak otthon ülök...
Nekem is lenne igényem kikapcsolódásra, de az én haverjaim/szaktársaim hétközben járnak (mindegyikük hétvégén dolgozik, ill. péntek este is), amikor ő nem tud jönni, mert másnap meló...
Olyan nagy igény, hogy néha el szeretnék menni?
Ti eljártok külön? Milyen gyakran? Együtt milyen gyakran mentek?
Én vagyok a nő.
persze, bár egy a baráti körünk. de mi lányok sokszor elmegyünk vhová bulizni, vagy vkihez felmegyünk. meg páromék is elmennek kocsmába, aztán az este végén csatlakozunk hozzájuk, és együtt hazajövünk. de sokszor van h barátnőmék nem érnek rá, és akkor elmegyek a srácokkal inni, akik nekem szintén nagyon jó barátaim. de persze olyan is előfordul h én nekem semmihez nincs kedvem, mert baromi fáradt vagyok, akkor hagyom h menjen inni. (legalább picit egyedül lehetek :D)
24L, és 3 éve lakunk együtt
Hasonló korúak vagyunk a párommal, mint ti. Nálunk ez egyszerűen működik. Nem szívesen engedjük egymást, ha a társaság csupán ellenkező neműekből fog állni, gondolom ez valahol érthető, pláne ha a társaság háromnegyede ismeretlen a másik számára. Ezt leszámítva viszont vannak külön programjaink, bár én nem vagyok bulizós, én nem járok el, ő mehet bármikor és én is kikapcsolódhatok másokkal a magam módján! Szerintem erre szükség van, viszont nálunk is gondot okozott eleinte.
Ő kollégista volt, haverok között volt non stop, én itthon ültem egyedül és kiverte a balhét, ha elmertem menni valahova. Mondanom sem kell, hogy erről gyorsan lebeszéltem, mert úgyéreztem megfojt!
Nem az a lényeg, hogy mi eljárunk-e, hanem az, hogy ha néha szeretnél elmenni, a párodat ennyire zavarja. Ezt lenne jó vele átbeszélni, hogy miért van ez, amikor még csak túl sűrűn fordul elő az ilyesmi.
Egyébként mi nem járunk külön szórakozni, maximum a családhoz megyünk el néha egymás nélkül. Mert nekünk így a jó, a legjobban úgy érezzünk magunkat, ha szórakozni megyünk, ha együtt vagyunk és nem hiányzik, hogy külön menjünk, nem is vagyunk valami nagy bulizósak amúgy sem. De volt már olyan, amikor hívtak volna haverok engem, vagy őt, amikor a másikunk nem tudott volna menni, egyikünk sem csinált volna belőle ügyet, ha a másik elfogadta volna a meghívást.
Én havi egyszer barátnőzök, ha hazajön, mert messze ment, ő céges vacsikon vesz részt évente 3-4 alkalommal, amúgy nem szoktunk külön programozni, nincs is kivel.
Együtt minden pénteken megyünk enni valahova (no nem komoly éttermekre kell gondolni) meg járkálni, nézelődni.
Lassan 7 éve vagyunk együtt.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!