Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Észrevettétek, hogy mennyi...

Észrevettétek, hogy mennyi rosszindulatú "troll" jelenik meg az olyan kérdéseknél, ahol kismamák, fiatal anyukák kérdeznek válással, különéléssel kapcsolatban, mert valós problémákkal küzdenek?

Figyelt kérdés

Mi zajlik ezekben a fejekben? Ettől tényleg jobban érzik magukat ?Szinte minden nap látok ilyet, hogy teljesen normális hangnemben szól a kérdés, gondolom szegény kérdezőknek épp elég a baja, erre megjelennek ezek a "jóemberek", és minősíthetetlen stílussal meg jelzőkkel belemásznak a témába. Persze érdemi választ valószínűleg nem tudnának adni a kérdésre. Mi szükség van erre, mit gondoltok ?

(Nekem is van pár ötletem, de szeretném másokét is olvasni)

2011. dec. 2. 17:12
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Nem feltétlenül rosszindulatról szól, csak az ilyen esetekbe számos saját tapasztalat áll a háttérbe. Szerintem azoktól megy negatív hangvételű válasz, aki a kérdezővel ellentétben a másik oldalon küzd.
2011. dec. 2. 17:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Amikre gondolsz, első válaszoló, azt én még nem hívom trollnak, az legfeljebb egy más szempont. Attól, hogy nem ért egyet, még lehet hasznos a nézőpontja. Írok néhány példát, máris megkeresem őket.
2011. dec. 2. 17:23
 3/7 A kérdező kommentje:

Na, ezeket a példákat különböző kérdéseknél láttam. Képzelem milyen lehetett, amiket már a moderátor el is távolított.

Mostanában az a divat, hogy gyereket csinálunk orrba-szájba, rossz házasság vagy jó, tök mindegy? Már feltalálták ám a fogamzásgátlót meg a gumit is...

Minek csináltok gyereket, ha ki nem állhatjátok egymást??????

Csak a gyerekeidet sajnálom és a férjedet, de tőle úgy tűnik nem sokára megszabadítod magad.

2011. dec. 2. 17:29
 4/7 anonim ***** válasza:
96%
Én csak oda írom ahol úgy gondolom, hogy kicsit ferdít valaki. Például egy nő nem szakít, és kihasznál. Egy nő csak felelős döntést hoz MINDENKI ÉRDEKÉBEN. Érted...
2011. dec. 2. 17:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Azt ma én is néztem, a házasságost. Néhány ember az életben félős, ide jön kidühöngeni magát és mindenkit szidni. Azt se tudta mik az okai a válásnak és mi a helyzetük. Én is voltam már minden az ilyenek miatt, a kedvencem a luxuk*rva :D azért írták rám, mert nem találok munkát és a párommal élek.
2011. dec. 2. 17:39
 6/7 anonim ***** válasza:

"Mi zajlik ezekben a fejekben?"

Gyakori az, hogy ilyenkor az emberek a saját félelmeiktől szabadulnak meg. Pl. ha valaki bizonytalan, félénk emberke, akkor trollként szívesen csesztet másokat ilyen "szedd össze magad, lúzer!" típusú szövegekkel. Illetve ha másnak az életét, kapcsolatát jó negatív fényben tüntetik fel, akkor egy kicsit úgy érzik, hogy az ő életük még mindig jobb, és ez némi vigaszt nyújt nekik.

Ettől függetlenül a GYK-n vannak nagyon érdekes esetek, amik nem csodálom, ha kiváltanak keményebb hangú hozzászólásokat. Egy kemény kritika is lehet hasznos, pl. olyan ember számára, aki valami tök abnormális dolgot művel, és visszajelzés nélkül ezt nem is tudja.

2011. dec. 2. 17:41
 7/7 A kérdező kommentje:

Persze vannak olyan kérdések is, amikből "kilóg a lóláb", és tényleg nem oké az értékrend, amit a kérdező képvisel.

Ott nem vitatom a keményebb visszajelzéseket.

De amikor pusztán arról van szó, hogy két ember kapcsolata valamiért megromlott, és megoldást keres az egyik szenvedő fél, ott miért kell gonoszkodni meg megalapozatlan vádakkal okoskodni, és ettől miért érzik jól magukat... Na ezt nem bírom felfogni.

2011. dec. 2. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!