Mennyire számít nektek a párotok anyagi helyzete?
Nem igazán értem az első válaszolót, ha számít nála a pénz, akkor miért nem Ő a milliomos? :P Miért mástól várja el?
Nekem abszolút nem számít, hogy a párom milyen "sorsú". Nekem van, így ha kell segítem. Ha meg van neki, akkor meg nem kell segítenem.
Ha szerelmes vagy valakibe, akkor inkább élsz vele a híd alatt, mint olyasvalakivel, akinek a bőre alatt is pénz van, de nem szereted...legalábbis én így tapasztaltam
az én családom sosem volt gazdag, de egy átlagos életszínvonalat mindig sikerült hoznunk. 18 éves koromban beleszerettem egy nagyon régi, gyermekkori barátomba, akinek nagyon sanyarú volt mind a gyerekkora, mind az eddigi élete, és nagyon szegények...amióta együtt vagyunk, én is belekóstoltam abba, milyen ha sokkal szegényebb körülmények között él valaki, mint amit én addig ismertem....lehet, hogy sokat sóvárgunk,sírunk,nélkülözünk, de már több, mint két éve vele vagyok, és vele akarom összekötni az életem, mert szeretem.egyáltalán nem zavar, hogy nehezebb lett miatta az életem, mert úgy érzem, együtt, ketten képesek leszünk felállni innen is és szép életünk lesz, egy nem gazdag, de szeretetteljes és boldog családdal...és ezt mi fogjuk felépíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!