Nem lenne furcsa egy kicsit ha felbukkanna hirtelen a
párotok 3 exe is?
1/15 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem odaírni, hogy 2 éve vagyunk együtt, én 20/L, ő 22/F, a lányok pedig 17-19 évesek, és elvileg kapcsolatban vannak. Mi elméletileg már jegyben járunk, február óta együtt is lakunk.
Nőj fel, facebook hagyjuk már :D mi van abban, ha bejelölte vagy visszajelölte őket, Jézusom...
2010. nov. 2. 18:20
3/15 A kérdező kommentje:
Te foglalkoznál olyan emberekkel akik megcsaltak? Mert én nem. És milyen érdekes, hogy hirtelen mind a 3 felbukkant. Épp egyszerre. Meg minek az exekkel foglalkozni egyáltalán?
Ha ennyire nem bízol a párodban,akkor mi értelme a kapcsolatnak? Bizalom nélkül egyetlen kapcsolat sem működik!
2010. nov. 2. 18:23
5/15 A kérdező kommentje:
Nem az, hogy nem bízom benne, de ő is kérdőre vonna engem. Engem meg zavar egy olyan ember az ismerősei között, akik megcsalták meg ilyenek. Minek akarja ilyennel tartani a kapcsolatot? Ezt nem értem! Nekem sincs egyetlen volt barátom sem az ismerőseim között, mert egyikkel sem úgy végződött a kapcsolat, hogy legyen egymásnak mondanivalónk.
6/15 anonim válasza:
Én sem izgulnék ezen, semmi jelentősége noncs. De ha egyszerre lettek jelen mint ismerősök, akkor több mint valószínű, hogy párod jelölte be őket.
2010. nov. 2. 18:27
7/15 A kérdező kommentje:
Hát igen, igencsak egyszerre...és letagadja, hogy ő jelölte volna be őket. De szerintem így volt. És érdekes, hogy az egyik csaj pont szeptembertől tanul pesten és pont most jelölték be egymást...
Hát de basszus, nem sütizni hívta meg őket délutánra, hanem egy idióta virtuális barom világban, vissza jelölte őket, aztán kész. kb olyan mint a köszönés, köszönni még csak illik nem? vagy neked nem tanították? akkor is ha az illető nem szimpatikus. Na a facebook kb olyan mint, ha köszöntek volna egymásnak. vagy néha összefutnának az utcán teljesen véletlen, aztán megkérdeznék egymástól, hogy na hogy vagy, a múlt körülményeitől függetlenül.
Mondom előbb fel kell nőni, bizalmat kiépíteni, aztán eljegyezni magad
Egyébként mégis mire gondolsz? egyszerre 3 exével csal? vagy mi?
2010. nov. 2. 18:29
de hát azért jelöli vissza, mert ismeri őket... nyilván ha az exe, hát ismernie kell. ez a lényege a bejelölésnek hogy bejelölöm,akit ismerek,
vannak emberek akik midnenkit, mert ismerősöket gyűjtenek, mások csak a közeli barátokat vezsik fel...
őszintén, én nem tudom, hogy a páromnak hány exe van az ismerősei közt, nem is kérdeztem, mert nem fontos.
sőt. a jelszavát is tudom de eddig csak kétszer léptem be, mégpedig akkor, amikor ő maga megkért rá.
28/N
2010. nov. 2. 18:36
szerintem megnyugodhatsz. a barátod kultúr ember, aki felülemelkedett a sérelmein és jobb perceiben köszön is olyan embereknek, akiket egykor szeretett. én ezen nem akadnék fenn. engem is utál az egyik exe a barátomnak. nem tettem ellene semmit, kifejezetten nem is ismerjük egymást. barátom köszön neki, és visszajelölte a facebookon... oltári nagy kaland. őt is megcsalta a hölgyemény, nem egyedülálló eset...
2010. nov. 2. 18:36
Kapcsolódó kérdések: