Hogy térítsem észhez a barátnômet?
Figyelt kérdés
mind2en 14 évesek vagyunk. eddig szombatonként eljártunk bulizni de nem discoba hanem ilyen pub-okba és akkor is csak 10ig . a városunkba van egy olyan hogy dubszombat és ô mondta hogy mennyünk el. megmondtam neki határozottan hogy en biztos hogy nem megyek mivel : 14évesen semmi keresni valónk ott,+16os és én nem akarok belógni,nem akarok részeg emberek kôzõtt táncikálni. ô elkezdett kônyôrôgni mindenre adott választ hogy nem gáz ennyi idôsen,betud juttatni van haverja aki bevisz minket stb. mondtam neki hogy jo.. meglátjuk. én vagyok egyedül olyan barátnôje aki ilyen bulizós de nálam is van egy határ. hogy téritsem észhez?2012. dec. 8. 18:51
1/9 Quorra válasza:
B_szd pofán egy helyesírási szótárral!
2/9 anonim válasza:
vagy leülsz vele és megbeszéled éretten,hogy ne menjen. Vagy ajánlj neki fel mást ahova elmehettek. Vagy végesetben szülőjével vagy tesójával beszélj. Amúgy szimpatikus vagy nekem :D
3/9 A kérdező kommentje:
Az a gáz hogy apuja még piát is adna nekünk :s hát ôrülôk :)
2012. dec. 8. 18:59
4/9 anonim válasza:
Akkor remélhetőleg majd a te apukád jól gáton rúgja az ő apukáját ha ezt megtudja.
5/9 anonim válasza:
14 évesen mit kerestek Ti pubokban?? 45 éves korotokra kiélt, kiégett emberek lesztek, akiken átment a fél város... Ezt a szüleitek engedik? Esetleg tanulni kéne, és figyelni nyelvtan órán, nem pedig szórakozni járni! Ennyi idősen én otthon voltam, tanultam, és a koromhoz illően viselkedtem! Ott aludtam barátnőimnél, vagy ők nálam, egész éjjel beszélgettünk, együtt leckét írtunk, filmet néztünk, énekeltünk, táncoltunk, szakkörökre jártam, voltak szabadidős tevékenységeim, sportoltam, nem pedig kocsmákban iszogattam!
Szégyen, esküszöm...
21/L
6/9 A kérdező kommentje:
Hát inkább anyukáink beszélgetnek de az annya is ilyen pl.nàluk aludtam és cigivel kinàlgattak ès mondtàk ha rèszeg vagyok mennyek hozàjuk nehogy otthon kikapjak ...
2012. dec. 8. 19:13
7/9 anonim válasza:
És mindezt ki mondja neked? Az egész család igy áll hozzá vagy csak az apa? A te szüleid erröl tudnak?
8/9 A kérdező kommentje:
Apja is és anyja is ilyenkor a barátnôm szégyenkezik és leálítja a szüleit. szüleim tudnal róla ezért nem ôrülnek ha ottalszok
2012. dec. 8. 19:22
9/9 anonim válasza:
Ehhez nem tudok érdemben hozzászólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!