Jogos a sértődés?
Figyelt kérdés
Van két lány,barátnők.Nem mondom meg melyik vagyok,így az egyik 1-es a másik pedig 2-es.Az 1-es lány mindig megsértődik mindenen(pl.egyszer egy hétvégés programon az 1-es lány otthagyta a 2-est így a kettes egymaga maradt,csak azért,hogy az 1-es ellehessen a fiúkkal,miközben neki volt barátja,majd megsértődött,amikor a 2-es nem találta ott,ahol otthagyta)Még rengeteg példát tudnék mondani.Ilyenkor mindkettőnek tök rossz kedve lesz,majd hirtelen az 1-es úgy tesz,mintha semmi sem történt volna.A másik pedig,hogy a 2-es kér mindig bocsánatot.Az 1-es már mondta,hogy próbál változtatni ezen a rossz szokásán és a kettes is mondta,hogy ő is.Egy ideig ment is.De most egy edzésen a 2-hez odament az 1-es,és kérdezte,hogy lesznek-e párban,vagy az új taggal akar-e lenni a 2-es.A kettes ránézett az újra,aki egymaga volt.Az 1-es erre megsértődött,és így elment máshoz párba.Szerintetek jogosan sértődött meg?15/l és 16/l2012. dec. 7. 21:19
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és szerintetek ki kérjen bocsánatot?
2012. dec. 7. 21:21
2/5 anonim válasza:
Ez így annyira nem volt érthető, de szerintem te a kettes vagy. Meg, ha a kettes nem csinált semmit, amiért bocsánatot kérne kérnie, akkor minek kérjen?
3/5 anonim válasza:
Biztos,hogy megéri nektek egymással barátkozni?
A helyedben ezzel a lánnyal csak haverkodnák és másik kebelbarátnőt keresnék helyette.
Az 1. és a 2. lány helyében is.
4/5 anonim válasza:
Szerinted nem tudja mindenki, hogy melyik vagy te?
És amúgy meg nem kell együtt lennetek, ha nem bírjátok elviselni egymást.
Szia 2-es!
5/5 anonim válasza:
Inkább próbáljanak meg mindketten a korukhoz méltóan viselkedni. Még jó, hogy odaírtad hány évesek, mert én ez alapján 8 és 12 közöttre tippeltem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!