Megmondanátok egy nagyon jó barátnőtöknek, hogy szörnyen rosszul főz, és inkább ne hozzon kóstolót?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan? Nem akarnám megbántani, mert nagyon szeretem, és nagyon jószívű lány, csak semmi érzéke a főzéshez. Meg ahhoz sincs szívem, hogy szó nélkül kidobjam ezeket a "remekműveket".2012. dec. 7. 17:17
1/7 anonim válasza:
Fűszerezd a ti ízlésetekhez utána.
2/7 A kérdező kommentje:
Hidd el, az sem segít :(. Úgy van elrontva az egész, ahogyan csak lehet. Nem csak annyi, hogy sótlan a leves. Pl töltelékben túl sok és nem fő meg a rizs, totál íztelen az egész, a levének rántás íze van és még csomós is. Ez egy töltött káposzta lett volna.
2012. dec. 7. 17:34
3/7 A kérdező kommentje:
Nem akarom megbántani, meg hát nekem se sikerült minden elsőre tökéletesen, csak sajnálom kidobni :(.
2012. dec. 7. 17:36
4/7 anonim válasza:
"hogy szörnyen rosszul főz, és inkább ne hozzon kóstolót?"
-ezt így nem mondanám
Azt esetleg: - Nem is tudom miért, de nem ízlik.
Esetleg utána beszélgetéssel róla: hogy készült, és ott meg lehet vitatni, el lehet mondani (tanítani) hogy lehetne jobb.
5/7 anonim válasza:
ha barátnők vagytok akkor lehetne közös progi a főzés is, pletykapartival egybekötve. hátha ragad rá valami a te tudásodból (nyilván fog)
pl meghívod őket vacsira, és megkéred hogy du segítsen a főzésben. máskor meg náluk ugyanez.
6/7 A kérdező kommentje:
Jó ötletek! Volt már ilyen egyébként - ő akart engem okítani :).
2012. dec. 7. 17:43
7/7 anonim válasza:
Megmondanám. Azt is, hogy mit hogyan ront el. Építő kritikának mondják ezt manapság. Egy barátság nem múlhat ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!