Miért van az, hogy valaki szépnek születik valaki meg csúnyának?
nem egészen attól van, hogy rámondják valakire ... az arányérzékünk működik ... egy szabályos, ovális arcot nagy szemekkel szebbnek látsz, mint egy szögletest kis szemekkel
és igazságtalan
Szia!
Hacsak a magzati életben nem történik valami súlyos megrázkódtatás,mindenki szépnek,tisztának születik!Később,ahogy az ember cseperedik és a világot látja,az visszatükröződik a testén,így az arcán is!Tulajdonképpen a belső világ tükröződik vissza az arcán!Ez a fiziognómia!
Emellet még mindig ott a kérdés!Honnét veszed a mértéket a szépség meghatározásához?
Engem pl. kicsi szemekkel vert meg a jósors. Meg a genetika!
+ sárga fogak és csontok alapból.
+ irracionálisan sűrű haj! Ami egyrészt rohadt könnyen zsírosodik és korpásodik, másrészt röhejesen gyorsan nő. Az orvos azt mondta rá, mert sok a férfihormonom. Mondjuk ez nem baj, elvégre az vagyok. (Bár néha kicsit túlzásnak érzem) Ugyanezen okból 13 évesen igen kellemetlen csatáim voltak a pattanásokkal is... Mára elmúltak nagyjából.
+ nagyobb orr. Nem nagy, csak nagyobb. Ez is örökletes.
+ barna szemek amiket a nők nem igazán kedvelnek, mert "nem olyan nagyon szépséges hű meg há mint a kík"
Szóval nem igazán fair ez.
Emlékszem mikor szerelmes lettem és mutattam a barátaimnak messziről a lányt, azt vártam nekik is tetszik, de mégsem.
Visszafelé pont ugyanez történt. Mikor egyikük összejött egy lánnyal és várta volna biztos, hogy dicsérjem a lány szépségét, de ....nagyon más ízlése van. :D
Magyarán elég relatív a szépség.
Autó is másmilyen tetszik, másmilyen a lakás ízlésünk, öltözködésünk, miért épp az emberi szépségben lennénk egyformák?!
Megmondom őszintén, ezek a csont soványra koplalt manöken lányok kifejezetten nem is tetszenek.
Kisugárzás adja az ember szépségét.
Emiatt hiába szép mondjuk valaki arca viszonylag, ha a személyisége ridegséget..stb sugároz és emiatt taszít.
Fordítva: ha valakinek jó a belső kisugárzása, jobb nő lehet, mint bárki más. Sok múlik tehát a belső kisugárzáson, harmónián: mennyire tudja pl. elfogadni saját magát, mert az kisugárzik, ha elégedetlen magával...
szép, ami tetszik. Korfüggő is részben, pl. duciság-soványság, napsütötte bőr-fehér bőr.
Egyébként, de igazságtalanság. Meg az is, hogy valakinek sok esze van, valakinek meg kevés.
A szépség két dologból fakad.
1. genetika.
2. Mások szépérzéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!