Hol lehet alternatív emberekkel ismerkedni?
Nem interneten, hanem olyan helyeken ahol gyakran megfordulnak olyan emberek, akik nem átlagosak. Hallottam valami "gyár" néven becézett helyről, ahol állítólag ebm/goth/cyber jellegű fellépők, emberek vannak.
De jöhet bármi más ötlet, hogy "antiszociális/alter/darkos" stb jellegű embereknek hol érdemes imserkedniük.
Inkább olyan lehetőségekre gondolok, ami ingyenes, vagy legalább olcsó, de azt hiszem ez csak álom marad. Korábban volt valami ld50 nevű közösségi oldal is, de ha jól tudom megszűnt. ismerem még a rockerek.hut, de az se nyerte el a tetszésem.
Hol zajlik manapság az alternatív/goth élet?
Középsuliból ismertem meg ezt a társaságot én is. Ha elárulnád, mennyi idős vagy, segíthetne.
Talán nem jó válasz, de sok mai tizen-huszonéves jár ZP-be, ahol találkozhatsz nagyon jófej emberekkel, akik gótok nem lesznek, de alternítavk simán. Főleg a Szeparéban, de az persze bonyolultabbb... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!