Miért csak ebben az országban tűrik meg a cigányokat?
Figyelt kérdés
Már egy csomó országból kipaterolták őket,csak tőlünk nem.Vandálkodnak,gusztustalanok,tegnap majdnem meg is támadtak engem,úgyhogy ez ihlette a kérdésemet.Már ezer lehetőséget kaptak a felzárkóztatásra,sehol nem voltak olyan toleránsak velük az emberek,mint itt,Magyarországon,mégis így viselkednek és ami a legrosszabb,hogy félni kell tőlük.Ha meg kiállok magamért,akkor meg jön az egész pereputty.Erre már nem is egy példa volt ezen a mocskos településen,ahol lakok.Itt nagyon elszemtelenedtek.Beismerem,hogy van egy-két normális cigány,de a digók nagy százaléka akkor is gusztustalan és veszélyes.2012. dec. 5. 09:45
31/34 anonim válasza:
Mi a település neve?
A település melyik részén van a negyed?
Ennek koordinátái?
Légicsapásra készülj!
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
0 Sajnos ez nemcsak a cigányokat ,de az embereket is megsebezné.
Nemsokára nagyon elkezdenek az országban vadulni őkis már fegyverkeznek szó szerint ellenünk.
Tehát legyen nálad mindig egy csavarhúzó/kés/gáz/paprika spray
34/34 anonim válasza:
Előzőnek:
Te bújj el mert te vagy a cigány nem én és én már hallom a skinhead-ek csizmáinak dübörgését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!