A cigányokat minden országban utálják?
Akkor kezdődik a baj,hogyha valakiket integrálni kell.
Ezek szerint az a népcsoport nem tud/akar magától beilleszkedni,márpedig nem akarásnak nyögés a vége!Csakhogy a magyarok nyögik sajnos!
Itt vannak például a kínaiak is Magyarországon nagy számban.Nem tűnik fel ha 10 kínait látsz együtt,alázatos népség,dolgoznak,nem hangoskodnak,bár igénytelenek.Ha 10 rom@t látsz bandázni ott kummantás van,kötekedés,ordibálás és minimum bicskák!
Szerintetek rasszista vagyok,vagy csak logikus?
Szerintem hülye:D (én meg mindjárt 0%os)
Pont azért van az integrálás hogy ne legyen annyi seg.hülye pitibűnöző, nem fordítva. Illetve azt nem tudom milyen hátsó szándékokkal tesznek bármit is, de ez lenne a lényege, nem a magyarok lehúzása. Vannak akik élnek a lehetőséggel, ha itt senki se ismer ilyet ti bajotok.
tegnap 22:01:
A legtöbb cigány egyszerű, mint a faék, nem tanították meg nekik soha a munkát, de a kultúrát sem, ezért élnek úgy ahogy, a lopás meg megmaradt a nomád korszakukból, mint "hagyomány". De nem jó alap a kínaiakkal összehasonlítás. Ugyanis azok a kínaiak, de főleg a vietnamiak a kínai maffiával jöttek ide, és valójában rabszolgák, persze hogy alázatosak, mert meg vannak félemlítve az eltartóik által.
Nagy Britannia, mert ott nem akarták integrálni őket a társadalomba és íly módon élnek lakókocsikban aféle cigány-életet. nyilván nem járnak iskolába, nem dolgoznak, nem telepednek le- de ezt nem is várják el tőlük és senkit nem is érdekelnek. Vándorolnak össze-vissza.
Ugyanezen az elven működik az USÁban a rezervátumok, azok az indiánok nem tudtak/akartak integrálódni a társadalomba, ezért hagyják őket és a rezervátumon belül olyan életet élnek amilyet akarnak illetve saját szabályaik szerint.
Fejlett országok belátták, hogy oly módon, hogy a társadalom tagjai legyenek ezek az emberek nem lehet őket integrálni. Mert genetikailag képtelenek rá. Tisztán látszik, pl itt Fehérváron, hogy a putriból betették őket egy panel lakásba, normál emberek közé, normális körülmények közé. Egy hónapon belül felszedték a parkettát, kiszedték az ajtókat, vettek egy kályhát a csövét kidugták az ablakon és eltüzeltek minden mozdíthatót , aminek értéke volt eladták. És nem kellett egy hónap putri lett a lakás, aztán mentek tovább a következő lakásba... aztán végül Franciaországba integrálták őket, de ott sem sikerült, azóta is börtönben ülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!