A cigányokat minden országban utálják?
Nem vitatom amit írtál, de ez a sor hülyeség, aki tud gondolkodni rájön.
"Mert genetikailag képtelenek rá. Tisztán látszik, pl itt Fehérváron, hogy a putriból betették őket egy panel lakásba, normál emberek közé, normális körülmények közé." Hibás ok, hibás 'teszt'.
A kínaiak közel nincsenek annyian mint a cigányok, legalábbis felénk kevés van.
A falunkban egy kínai sincs de van kb 80 cigány ami még nem mondható soknak.
A legközelebbi városban sok cigány van, a buszmegálló és a szakképző suli tele van velük, nekem is van cigány osztálytársam és volt régebben is de kínai még soha.
Kínaiakat a ruhaboltokban lehet látni meg a piacon.
Kínaival még soha nem is beszéltem, nem is kötöttek belém, cigány viszont már kötözködött velem.
oké, ott éltek az indiánok és jöttek a telepesek, de ezt csak azért tudjuk, mert vannak rá írásos bizonyítékok.
Honnan jöttek ide a Kárpát medencébe a magyarok és mikor? Kik éltek itt (mert egy biztos nem lakatlan terület volt) És honnan, mikor jöttek a cigányok? Erről csak elméletek vannak semmi bizonyíték, sőt inkább arra vannak, hogy az eddigi elképzeléseink hamisak. Akár az is lehet, a cigányok éltek itt előbb és mi csak telepesek vagyunk.
De én a jelenkorról beszéltem, az indiánok és a cigányok jelenkori társadalmakban való helyzete szinte ugyanaz. Csak amíg mi pénzeket fektetünk az integrálásba, oktatásba, munkába állításba, házakban való elhelyezésre a cigányokkal kapcsolatosan. Az USA nem dobál pénzt egy lyukas vödörbe. Létrehozták a táborokat és ott az indiánok úgy élnek és azt csinálnak a kerítésen belül, amit akarnak. Persze ez választás kérdése, amelyik indián csoport úgy érzi képes elfogadni a szabályokat és tanul, dolgozik stb stb nem él táborban illetve vannak olyan rezervátumok, amik pont olyanok, mint egy nagyváros és olyan az élet is ott.
kedves kérdező...
épp ezt írtk mi is,hogy a kínaiak nem kötözködnek,nagyon szimpatikus egy népség,pedig pesten elég sok van belőlük,nem úgy,mint falun,ahol csak cigányok vannak,mint kisebbség.ha felmész pestre,te is észreveszed,hogy mennyi ázsiai ember futkos az utcán,mert televan a város kínai éttermekkel,és nekem semmi bajom velük,mert ízlenek is,meg olcsók is,meg minden.de most csak azt akartam mondani,hoyg pesten is van elég ázsiai,mégis különb nép,mint a cigányok.és ez volt neked is a kérdésed,hoyg utálják-e mindnehola cigányokat.ezek után,szerinted hol nem utálják őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!