Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A cigányokat minden országban...

A cigányokat minden országban utálják?

Figyelt kérdés
Állandóan a cigány integrációt hajtogatják a politikusok. Egyáltalán van olyan európai ország ahol sikerült integrálni a cigányokat?
2010. szept. 2. 21:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem vitatom amit írtál, de ez a sor hülyeség, aki tud gondolkodni rájön.

"Mert genetikailag képtelenek rá. Tisztán látszik, pl itt Fehérváron, hogy a putriból betették őket egy panel lakásba, normál emberek közé, normális körülmények közé." Hibás ok, hibás 'teszt'.

2010. szept. 3. 15:06
 12/16 A kérdező kommentje:

A kínaiak közel nincsenek annyian mint a cigányok, legalábbis felénk kevés van.

A falunkban egy kínai sincs de van kb 80 cigány ami még nem mondható soknak.

A legközelebbi városban sok cigány van, a buszmegálló és a szakképző suli tele van velük, nekem is van cigány osztálytársam és volt régebben is de kínai még soha.

Kínaiakat a ruhaboltokban lehet látni meg a piacon.

Kínaival még soha nem is beszéltem, nem is kötöttek belém, cigány viszont már kötözködött velem.

2010. szept. 3. 16:11
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ma 13: 21-esnek: azért az indiánokat ne hasonlítsd már össze a cigányokkal! Az indiánok eredetileg is ott laktak, ahol most, a cigányok meg jöttek ide, ahol most laknak. Nem mindegy!
2010. szept. 3. 20:40
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

oké, ott éltek az indiánok és jöttek a telepesek, de ezt csak azért tudjuk, mert vannak rá írásos bizonyítékok.

Honnan jöttek ide a Kárpát medencébe a magyarok és mikor? Kik éltek itt (mert egy biztos nem lakatlan terület volt) És honnan, mikor jöttek a cigányok? Erről csak elméletek vannak semmi bizonyíték, sőt inkább arra vannak, hogy az eddigi elképzeléseink hamisak. Akár az is lehet, a cigányok éltek itt előbb és mi csak telepesek vagyunk.

De én a jelenkorról beszéltem, az indiánok és a cigányok jelenkori társadalmakban való helyzete szinte ugyanaz. Csak amíg mi pénzeket fektetünk az integrálásba, oktatásba, munkába állításba, házakban való elhelyezésre a cigányokkal kapcsolatosan. Az USA nem dobál pénzt egy lyukas vödörbe. Létrehozták a táborokat és ott az indiánok úgy élnek és azt csinálnak a kerítésen belül, amit akarnak. Persze ez választás kérdése, amelyik indián csoport úgy érzi képes elfogadni a szabályokat és tanul, dolgozik stb stb nem él táborban illetve vannak olyan rezervátumok, amik pont olyanok, mint egy nagyváros és olyan az élet is ott.

2010. szept. 5. 11:32
 15/16 anonim ***** válasza:

kedves kérdező...

épp ezt írtk mi is,hogy a kínaiak nem kötözködnek,nagyon szimpatikus egy népség,pedig pesten elég sok van belőlük,nem úgy,mint falun,ahol csak cigányok vannak,mint kisebbség.ha felmész pestre,te is észreveszed,hogy mennyi ázsiai ember futkos az utcán,mert televan a város kínai éttermekkel,és nekem semmi bajom velük,mert ízlenek is,meg olcsók is,meg minden.de most csak azt akartam mondani,hoyg pesten is van elég ázsiai,mégis különb nép,mint a cigányok.és ez volt neked is a kérdésed,hoyg utálják-e mindnehola cigányokat.ezek után,szerinted hol nem utálják őket?

2010. szept. 5. 11:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Persze.Mindenhol.
2011. szept. 10. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!