Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem szemét az ilyen ember?...

Nem szemét az ilyen ember? Megérdemli, hogy jól megszívassam szerintetek?

Figyelt kérdés

Én 27 éves dekoratív nő vagyok. A közösségi oldalon rám írt egy pasi, aki szívesen megismerne engem. Azt állítja, hogy több éve én egyszer (WTF??????...kb. ezer emberrel beszéltem az óta pár szót) beszéltem vele pár szót egy helyen. Ő megjegyzett és elmondása szerint nagyon nem is tudott elfelejteni.

Ez mind idáig szép és jó és kedves dolog, csak aztán jött a bökkenő. Hát én se vagyok h.lye, így felmentem az oldalára és megnézem az adatait. A srác..........(üljetek le!...) FRISS HÁZAS! Most nyáron házasodott meg és MOST 1,5 hónapja született neki egy kisbabája. Ezeket konkrétan az oldalára feltöltött képek is bizonyítják.

No, de eddig ez oké, mert hát akár írhat az ember egy bókot és csókolom, de ez idáig nem állt meg. Ez az ember találkozni akar velem, eléggé nyomul, ami nem a baráti viszont illeti. Leírja -sajnáltatja magát- hogy ő minden hobbijában egyedül van...nem megy vele "senki". "Senki" nem kirándul vele, stb.stb. No meg ilyeneket ír, hogy én milyen gyönyörű nő vagyok, az egyik legszebb, stb.stb.

Én a közösségi oldalon látom az asszonyt is, hiszem "házas vele: Gipsz Jakabné", és rá tudnék kattintani. Én egy morzsányi jelet se adtam a pasinak, hogy nekem bejönne vagy akármi. Mindig leráztam, de eléggé keményen nyomja nekem a sódert. Szóval arra gondoltam, ha valaki ilyen gerinctelen az asszonnyal no meg a gyerekkel szemben, akkor lebuktatom.

Minden chatelést és levelet át fogok küldeni az asszonynak.

Szerintetek?

(Csak a véleményre vagyok kíváncsi, mert mindenképpen át fogom küldeni a leveleit, szóval lebeszélni nem tudtok róla.)

Amúgy meg én nem is értem, hogy aki CSAK 1,5 hónapja házas az HOGY tehet ilyet?!?!??!! Hogy van ez M-berek???

Ennyire para már a kapcsolat a mai világban?? WTF??

2012. dec. 4. 18:36
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Ja és még valami hölgyeim,akik ennyire támogatjátok a kérdezőt!

A férfiak amikor megcsalnak titeket,akkor nem rögtön felháborodni kéne és őt szindni,hanem elgondolkodni hogy MIÉRT történt.

Egy kapcsolatban nem elég csak "lenni".Egy kapcsolatért folyamatosan kell tenni is.

Eltelnek az évek és az egykor csábító nőből egy melegítőnadrágos,állandóan borostás lábú és ágyékú,,fáradt,leeresztett nő lesz,akinek hetente egyszer van hajlandósága(nem kedve) ágyba bújni.

Szerintetetek ez vonzó egy fickónak?

És nagyon kíváncsi lennék h hány olyan van köztetek itt aki VOLT MÁR NŐS FÉRFI SZERETŐJE IS?!?!?! Érdekes,magatokat miért nem köpitek szembe tisztelt hölgyeim?

A kérdező egy érzelmileg rendkívül éretlen,koravén nő,nem hinném hogy bárkinek is követendő példának kellene lennie.

2012. dec. 5. 18:56
 22/23 anonim ***** válasza:

ma 18:56

Részben jogos. És a legtöbb esetre igaz is. Most azonban egy olyan anyukáról van szó, aki nemrég szült. Azért azt ne várjuk már el, hogy leszáll a szülőágyról,rögtön rápattan apura és pörög a cerkáján. Ettől függetlenül abszolút nem adtam igazat a kérdezőnek, és valóban az, amit leírtál róla.

2012. dec. 5. 20:13
 23/23 anonim ***** válasza:
langalétRa, lol :DDDD
2015. okt. 28. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!