Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem szemét az ilyen ember?...

Nem szemét az ilyen ember? Megérdemli, hogy jól megszívassam szerintetek?

Figyelt kérdés

Én 27 éves dekoratív nő vagyok. A közösségi oldalon rám írt egy pasi, aki szívesen megismerne engem. Azt állítja, hogy több éve én egyszer (WTF??????...kb. ezer emberrel beszéltem az óta pár szót) beszéltem vele pár szót egy helyen. Ő megjegyzett és elmondása szerint nagyon nem is tudott elfelejteni.

Ez mind idáig szép és jó és kedves dolog, csak aztán jött a bökkenő. Hát én se vagyok h.lye, így felmentem az oldalára és megnézem az adatait. A srác..........(üljetek le!...) FRISS HÁZAS! Most nyáron házasodott meg és MOST 1,5 hónapja született neki egy kisbabája. Ezeket konkrétan az oldalára feltöltött képek is bizonyítják.

No, de eddig ez oké, mert hát akár írhat az ember egy bókot és csókolom, de ez idáig nem állt meg. Ez az ember találkozni akar velem, eléggé nyomul, ami nem a baráti viszont illeti. Leírja -sajnáltatja magát- hogy ő minden hobbijában egyedül van...nem megy vele "senki". "Senki" nem kirándul vele, stb.stb. No meg ilyeneket ír, hogy én milyen gyönyörű nő vagyok, az egyik legszebb, stb.stb.

Én a közösségi oldalon látom az asszonyt is, hiszem "házas vele: Gipsz Jakabné", és rá tudnék kattintani. Én egy morzsányi jelet se adtam a pasinak, hogy nekem bejönne vagy akármi. Mindig leráztam, de eléggé keményen nyomja nekem a sódert. Szóval arra gondoltam, ha valaki ilyen gerinctelen az asszonnyal no meg a gyerekkel szemben, akkor lebuktatom.

Minden chatelést és levelet át fogok küldeni az asszonynak.

Szerintetek?

(Csak a véleményre vagyok kíváncsi, mert mindenképpen át fogom küldeni a leveleit, szóval lebeszélni nem tudtok róla.)

Amúgy meg én nem is értem, hogy aki CSAK 1,5 hónapja házas az HOGY tehet ilyet?!?!??!! Hogy van ez M-berek???

Ennyire para már a kapcsolat a mai világban?? WTF??

2012. dec. 4. 18:36
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Mindenképpen lebuktatom, ezt azért nem hagyom ki!! Az ilyen megérdemli, hogy megszívja!! Én se örülnék, ha előlem eltitkolnák. Ja, persze. S még védjétek is, hogy bepánikolt...akkor mindenki nyugodtan félreduughat, csak "bepánikoltam" címmel....pfff. Ugyan már!
2012. dec. 4. 18:50
 12/23 anonim ***** válasza:
77%
buktasd csak le. most!! :DDD aztán ird meg mi voltXD
2012. dec. 4. 18:51
 13/23 A kérdező kommentje:
Mindenképpen megírom a fejleményeket!!!! Csak még várok a jelentkezésére...
2012. dec. 4. 18:54
 14/23 anonim ***** válasza:
87%
én nem merném lebuktatni, pszichopatának tünik a leirtak alapján, én félteném az életemet
2012. dec. 4. 18:57
 15/23 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy fiatalabb vagyok és ezért naiv ,de leírom, hogy én mit tennék: Szerintem előbb írd meg neki, hogy ha nem hagyja abba, akkor lebuktatod. Ha ebből megjön az esze és visszatalál a helyes irányba, akkor még mindig jobb, mintha szétmennének és a gyermek csonka családban nőne fel. Nézd a kisgyerek érdekeit, ő nem tehet semmiről! Persze ezt neki is hangoztasd! 22/F
2012. dec. 4. 21:02
 16/23 anonim ***** válasza:

"Arra nem gondoltál te kis majom hogy a gyerekkel mi lesz ha a kis akciód miatt elválnak?????" - mi az, hogy az ő akciója miatt? Véletlenül sem amiatt hogy a pasi félre akar qni, ugye?

Én örültem volna ha annó kapok egy figyelmeztetést és nem csalt volna agyba-főbe a férjem.

2012. dec. 4. 21:04
 17/23 anonim ***** válasza:

Mindenképp butaság beárulni a férjet. Ezzel csak a feleséget teszed kényszerpályára, ugyanis onnantól kezdve 2 választása van:

1. elválik, és egyedül marad egy csecsemővel. Egyhamar még társat sem talál magának.

2. nem válik el, és ettől a férje vérszemet kap és ugyanúgy csinálja tovább a dolgait, az is lehet, hogy ennél durvábban.

2012. dec. 4. 22:34
 18/23 A kérdező kommentje:
Szerintem meg aki szemét az bukjon csak le.
2012. dec. 5. 01:54
 19/23 anonim ***** válasza:
Sok sikert,remélem,sikerül lebuktatni,már csak a feleség érdekében is.
2012. dec. 5. 11:09
 20/23 anonim ***** válasza:
Hiába moderáltattál ki te csökött agyú dekoratív liba,a lényegen nem változtat,egy semmirekellő pitiáner liba vagy :)
2012. dec. 5. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!