Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sokszor van úgy, hogy idegenek...

Sokszor van úgy, hogy idegenek nagyon rosszféle véleményt mondanak az emberről az utcán, ti hogy álltok hozzá ehhez?

Figyelt kérdés
Volt úgy hogy mentem egy szép lánnyal egy étteremből valamelyik asztalnál mondja egyik,hogy "ez hülyegyerek, ..., látszik a járásán" stb stb., rengeteg ehhez hasonló esetek és nem is ismerem az illetőket.Én mindig ledöbbenek, mert nem értem mivel érdemeltem ki ilyesmit.Idenekről véleményt nem szoktam mondani, hiszen nem ismerem őket.

2012. dec. 3. 10:37
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Adja az Isten, hogy túltegyem magam azon a gondolaton, hogy ilyen emberek között kell leéljem az életem és ez ellen nincs mit tegyek, mert eddig nem sikerült.
2012. dec. 3. 11:53
 12/18 anonim ***** válasza:

Valami csak kell legyen amivel irritálod a beszólogatókat.Vagy irigyek, vagy van valami rajtad, vagy a kisugárzásodban ,vagy az összkép ami miatt ezt a hatást váltod ki.

De az is lehet ,hogy rossz közegben forgolódsz és azok akik beszólnak ,ugyanúgy beszólnának bárkinek, a hecc kedvéért.

2012. dec. 3. 12:05
 13/18 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van, igazából én se tudom hogy melyik a sok közül.Én mondanám, hogy irigyek de ki tudja, lehet tényleg a kisugárzásomban is van valami, erre én se tudom a választ. A közeg az utca, meg pizzazok stb...
2012. dec. 3. 12:11
 14/18 anonim ***** válasza:
A bunkókat sokmindennel lehet irritálni. Sőt, minél nagyobb tahó valaki, annál több dologgal lehet felb*szni az agyát. Van aki szemében egy jól öltözött, kulturáltan viselkedő, késsel-villával evő ember már olyan hatalmas szálka, hogy okvetlenül be "kell" ugatnia valami durvaságot. Ne törődj velük, nekik össz-vissz ennyi sikerélmény jut az életben.
2012. dec. 3. 12:26
 15/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha te végigmész az utcán, nyilván megnézed az embereket.Bizonyára van úgy,, hogy olyan embert látsz, aki valamiért nem szimpatikus neked.Csak épp te nem szólsz be, nem röhögöd ki, mert kultúráltabb vagy.De ugye vannak emberek, helyzetek, amik legjobb szándékod ellenére is irritálnak.Na, akkor gondolkozz el, miért?Van azokon az embereken valami egyforma, feltűnő?Mi váltja ki belőled az ellenszenvet olykor?Ha ezen elgondolkodsz, talán jobban meg fogod ezt az egész helyzetet érteni.

Én írtam fentebb, hogy nekem is volt hasonló élményekben részem.De ha jobban belegondolok, valamikor idióta tinikoromban nekem is voltak hasonló megnyilvánulásaim, volt, hogy kinevettünk járókelőket, tulajdonképpen minden nyilvánvaló ok nélkül.Manapság is van úgy, hogy elmegy valaki mellettem és nem szimpi, de persze már nem szólok semmit, mert tudom,hogy az rossz dolog és bunkóság.

2012. dec. 3. 12:41
 16/18 A kérdező kommentje:
Értem.Hát nekem senki se ellenszenves, csak a bunkók, meg a gonoszak esetleg arrogáns lenéző emberek.Ahogy mondod, nem nyilvánulok meg, mert én attól még tudom élni az életem, hogy ő ott van, legfeljebb elfordulok.A gond általában onnat kezdődik amikor velem foglalkoznak.Köszi a válaszokat.
2012. dec. 3. 13:04
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen csak irigyek.
2012. dec. 3. 13:09
 18/18 A kérdező kommentje:
Hát az irigység fáj, de gondolom hozzá kell szokni.
2012. dec. 4. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!