Véleményetek? A szomszédom babájáról van szó. Irnátok nekem véleményt vagy ehhez hasonlo esetet?
Figyelt kérdés
A hölgy terhessége alatti uh-kon is sokszor volt probléma a baba növekedése.3 hét alatt 1 hetet nőtt,stb..Mután megszületett feltünően érdekes tojás alaku fejformája lett magas homlokkal.A szemei távol ülnek ágymástól..11 hónapos nem csinál semmi.Nem tud ülni,nem fog,néz maga elé,a kezeit ritkán használja és a lábaiban orvos szerint nincs izom..nem képes használni.sajnos még várniuk kell a kromoszoma vizsgálatra de érdekelne eset ilyennek kapcsolatban2011. jan. 22. 11:21
1/7 anonim válasza:
Nem halottam még ilyen betegségről,kívánom a családnak,hogy sikerüljön a picit fejleszteni valamiképp.
2/7 anonim válasza:
Szia! Az en öcsemnek voltak hasonlo problemai.A szüleim beleegyeztek,hogy gerincvelön keresztül vegyenek agyviz mintat.Melle szurtak az orvosok.Az öcsem egesz eleteben nyomorek lett.Az ö izmai elsorvadtak.De agyilag "normalis" volt.27 evet elt.Ha nem masszirozzak akisbaba maradek izmai is elfognak sorvadni.Nem vagyok orvos,valoszinü agyi rendelleneseggel született a baba.
3/7 anonim válasza:
nem lehet hogy víz,vagy valami daganat van a fejében?de gondolom ezt már megnézték,azért 11 hónap sok idő én már másnap mindenféle vizsgálatot csináltattam volna,persze lehet hogy igy is volt.gondolom ők is léptek már mert azért ilyen súlyos betegségek már elég korán észrevehetők,hiszem már pár hetesen is tud mozogni egy baba,és vannak bizonyos reflex vizsgálatok amiket még a korházban megnéznek,és utána lehet tovább lépni.sok erőt kívánok nekik.
4/7 A kérdező kommentje:
Most volt lent a lány és mondta hogy várnak egy eredményt.És mondta neki a házi orvos hogy el kell vinni fejleszteni mert testileg és szellemileg is el van maradva:S
2011. jan. 22. 13:05
5/7 anonim válasza:
utolsó vagyok,na ne mond hogy ezt most ették észre,és még csak most várnak eredményre?Bocsánat de nekem ez meglehetősen furcsán hangzik,el nem tudom képzelni hogyan bírták ki ennyi ideig,hogy nem vették észre hogy valami nem oké????hiszen már 2,3 hónaposan mutatni kell dolgokat de ha lusta akkor meg 5-6 hónaposan nem 11!!!!Nem akarok senkit elítélni,de elég laza hozzáállás.
7/7 A kérdező kommentje:
Ezt komolyan mondom és ezen vagyok én is fenn akadva.Végig mondták hogy jajj majd behozza behozza de ennyit nem lehet csak ugy behozni:S
2011. jan. 22. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!