Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sokszor van úgy, hogy idegenek...

Sokszor van úgy, hogy idegenek nagyon rosszféle véleményt mondanak az emberről az utcán, ti hogy álltok hozzá ehhez?

Figyelt kérdés
Volt úgy hogy mentem egy szép lánnyal egy étteremből valamelyik asztalnál mondja egyik,hogy "ez hülyegyerek, ..., látszik a járásán" stb stb., rengeteg ehhez hasonló esetek és nem is ismerem az illetőket.Én mindig ledöbbenek, mert nem értem mivel érdemeltem ki ilyesmit.Idenekről véleményt nem szoktam mondani, hiszen nem ismerem őket.

2012. dec. 3. 10:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Az emberek többsége előítéletes, ez sajnos így van. A legjobb, amit tehetsz, hogy nem veszed fel (persze rosszul esik, ami jogos is), és hogy te nem formálsz előítéletesen véleményt másokról.
2012. dec. 3. 10:43
 2/18 A kérdező kommentje:
Én értem, hogy előitéletes, de mégis mi dolga van egy idegennel.Jólöltözött vagyok, civilizáltan viselkedek, nem értem honnat jön ez az ocsmány viselkedés idegenektől.
2012. dec. 3. 10:46
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi dolga? Semmi. Ennyi telik tőle, bizonytalan, elégedetlen önmagával, ellensúlyozásképpen agresszív. Meggyőzni soha nem fogod. De te sem vagy kellően magabiztos, ha ilyenekre odafigyelsz, pláne, hogy zavar. Lelkileg stabil ember emellett úgy megy el, mint eső után a pocsolya mellett. Csak annyira veszi észre, hogy ne lépjen bele.
2012. dec. 3. 11:09
 4/18 A kérdező kommentje:
Hát érzékeny tipus vagyok, úgy fogom fel mintha lealázna mások elött.
2012. dec. 3. 11:15
 5/18 anonim ***** válasza:
Kinek kéne rosszul éreznie magát? Neked, aki kulturált, vagy neki, aki kiállította saját szegénységi bizonyítványát?
2012. dec. 3. 11:16
 6/18 A kérdező kommentje:

Igazatok van, de igy gondoljátok el a helyzetet:

Ül a pimasz srác az asztalnál 4 csajjal, egyszercsak elorditja magát te h*lye b*zi, én nézek nagyot, hogy mi van...mind a 4 csaj néz lenézően.Nem mondok semmit, látszólag csak úgy lepereg rólam és folytatom a beszélgetésem a haverommal.Na, ki jött ki gyöztesnek ebben a helyzetben? Az aki nem is foglalkozott a bunkókkal, vagy a bunkók?

2012. dec. 3. 11:23
 7/18 anonim ***** válasza:

Az ilyen emberek buták, és a megjegyzéseikkel saját magukról állítanak ki szegénységi bizonyítványt.

Az egyetlen, amit tehetsz, hogy nem törődsz velük. Sőt, szánhatod is őket, mivel nyilván, ha a saját életük érdekes, színes lenne, nem másokkal lennének elfoglalva.

2012. dec. 3. 11:31
 8/18 A kérdező kommentje:
Mondjátok meg nekem, miért kap el mindig olyan szomorú érzés ilyen esetekben? Én kedves vagyok az emberekkel, azt hittem pont ezt fogom visszakapni az életben, amit adok.
2012. dec. 3. 11:39
 9/18 anonim ***** válasza:

Szerintem az jött ki győztesen, aki nem foglalkozott a bunkókkal.Most ha én kívülről látnék egy ilyen helyzetet, nem arról lenne rossz véleményem, akit leb.u.ziztak, hanem arról, aki kezdte a kekeckedést.Egy retardált idiótának tartanám és mélységesen lenézném a társaságával együtt.Normális emberek körébe nem kellenek az ilyen mitugrász pojáca egyedek.

Nekem is volt szerencsém hasonló tuskókhoz.Én nő vagyok és volt olyan hogy hallottam, amint mögöttem haladók épp engem beszélnek ki, vadidegenek, közöm nem volt hozzájuk.Magamban mondtam:"anyád, te debilidióta, még egy szó és megfordulok, felruglak!"

Másik ilyen alkalommal , mikor szintén mögöttem tett két bal.fasz megjegyzéseket, mutattam szépen egy nemzetközi jelet.Ezután bekussoltak és átmentek a túloldalra.Én ahogy idősödöm, egyre agresszívebben állok az ilyesmihez, szóval, nem tudhatják az ilyen tahók, éppen mikor akadnak emberükre, aki hátrafordul és leordítja a fejüket, vagy rájuk b.ssza a vendéglőben az asztalt.Én megtenném.

Amúgy én egy divatosan,elegánsan de nem feltűnően öltöző hölgy vagyok, semmi cikiznivaló nincs rajtam.Úgyhogy én sem értem,szerintem az van, hogy az ilyenek egyszerűen retardáltak és kész.Ha jó passzban vagyok, nem törődöm az ilyesmivel, ha rossz kedvemben találnak akkor pedig bármilyen negatív válaszreakció lehetséges.

2012. dec. 3. 11:45
 10/18 anonim ***** válasza:
Sajnos nem minden ember kedves.A van gyökér is szép számmal.Ha legközelebb ilyesmi történik, képzeld azt, amint a gyökérre rácsapsz az ásóval.
2012. dec. 3. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!