Mit gondoltok arról, hogy az államfő meglátogatta a lelőtt roma asszony gyerekét?
Engem felháborít, hogy őszinte legyek! ígértek neki mindenféle támogatást, meg hogy figyelemmel kísérik az életét. És mi van azzal a két kislánnyal, akiknek az édesapját a szemük láttára lincselték meg? Őket miért nem látogattásk meg? Őket miért nem támogatják? Tényleg ennyire mi lennénk már hátrányban a saját oszágunkban? Már lassan minket ér negatív megkülönböztetés.
Főleg ha azt is hozzáveszem, hogy egy roma előbb kap segélyt, mint egy fehér. Pedig a fehér lehet, h egész életét végigdolgozta, míg a roma csak lopott csalt hazudott. Hol van itt az igazság? Lassan nekünk kell kisebbségi önkormányzatot alakítanunk?
Ha én azt mondom van Magyarországon c.gánybűnözés, akkor rasszista vagyok, menjek a p.csába. De ha hallod a hireket, akkor nem azt mondják, hogy egy magyar kislány halt meg, nem, akkor szigorúan c.gány gyerekről van szó, és nem magyarról... Ki érti ezt?
Szerintem szavazz a Jobbikra!
Mit gondoltok arról, hogy az államfő...?
Azt, hogy Solyóm László alkalmatlan a köztársasági elnöki tisztségre.
Ezt már az országgyűlési képviselők költségtérítési ügyekor végképp bebizonyította.
(A kérdésről meg azt, hogy ez politikai kérdés, nem a Kultúra és közösség rovatba való.)
neked a 06:48-as válaszból csak "ennyi le belőle jött "?!?
(már csak hogy ne távolodjunk el túlságosan az "oda lenne való"-tól :)
A kérdés, és nem a kérdésfeltevés, tehát az eset politikai kérdés, azaz politikai ügy.
Nem a magyarság "Kultúrájáról és közösség"-éről szól,
és a köztársasági elnök "Kultúrájáról" sem árulkodik,
hanem Sólyom László politikai elfogultságát, befolyásolhatóságát (elkötelezettségét?) bizonyítja,
és a köztársasági elnöki tisztségre való alkalmatlanságáról tanúskodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!