Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha belém köt egy...

Mit tegyek, ha belém köt egy vagy több roma az utcán?

Figyelt kérdés
Én nem tudom, miért, de rengetegszer kötnek belém a cigányok. Szinte vonzom őket. Egyszer fölszálltam a buszra, pár perccel később odaszólt egy roma srác, hogy miért mosolyogtam rá, amikor fölszálltam. Azt akarta, hogy üljek oda mellé, aztán azzal fenyegetett, hogy valljam be neki, hogy tetszik nekem. Aztán mikor kicsit lenyugodott közölte, hogy szerencséd, hogy nő vagy. A suliban álltam az udvaron, beszélgettem, erre mögöttem elment egy csaj, és úgy nekem jött, hogy szinte felborított, biztos nem fért el mellettem. Mondtam többieknek, hogy annyit mondhatott volna, hogy bocs, erre visszajött, hogy ha valami bajom van, neki mondjam, mire ezt kimondta, vagy 8-an álltak körülötte, és az egyik elkezdett folytogatni. Mondta, hogy én itt senki vagyok, és addig nem hagyott békén, míg azt nem mondtam, hogy világos. Mert ötször kellett megkérdeznie. :D Dirinél meg jöttek azzal, hogy én lecigányoztam őket. Már komolyan félek kimenni az utcára, ha rájuk nézek, az a baj, ha nem nézek rájuk, az a baj. Mit tegyek, ha belémkötnek? Ráadásul én makacs vagyok, nem figyelem, hogy hányan vannak, vagy hogy mennyivel erősebbek, de kiállok magamért, és ez "nem helyes" egy ilyen szituációban, ha élni akarok. 18/L
2009. aug. 18. 23:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%
szavazz a Jobbikra, de őszintén
2009. aug. 19. 00:39
 12/23 anonim ***** válasza:
97%
De mindenki ismeri ezeket a neveket? Mert mondjuk én nem Pesten lakom, hanem Kecskeméten, szóval itt nem hiszem hogy ismernék. Miért félnek ezektől a személyektől?
2009. aug. 19. 00:48
 13/23 anonim ***** válasza:
64%

:DDD

hogy a fff aszba jön ide jobbik meg a szavazás lol.

amúgy nem tudok segíteni nem városi vagyok, de szerintem viselkedj átlagosan, a tartásodon meglátszik ha mész és csak bámulsz előre hogy feszült vagy vagy mi a fuck és provokálja őket, tudod mint amikor ha kutya mellett elmész nem csinál semmit de ha elfutsz utánad szalad:D

2009. aug. 19. 03:05
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a szavazás úgy jön ide, hogy a jobbik nem igazán szereti a cigányokat, szóval rendesen megszopatná őket. Nállam mindig van kés, bár itt ismernek a környéken, nem kötnek belém. Nem szabad hagyni magad, nem kell őket szidni, csak megmondani hogy hagyjanak békén, szórakozzanak mással! Pl: Általános 8. oszt: 40E ft-s simsonommal bemegyek suliba, raj odajön hozzám hogy adjam csak ide egy körre. Mondom nem adom, nekem ez a mindenem, (tényleg) senkinek nem adom oda. Mondja hogy úgyse lopja el. Mondom tudom hogy nem vagy olyan hülye hogy ellopd. Erre megértette hogy nem fog elérni semmit fenyegetéssel, és elhúzta a belét. Mondjuk én elég magas is vagyok, egy lányba jobban belekötnek... Lényeg az hogy ne hagyd magad. Gázpisztoly, gázrpay, kés nem rossz ötlet. Legalább késed legyen, ha csak mutatóba is. Szia! 15f
2009. aug. 19. 03:14
 15/23 anonim ***** válasza:
98%
Ja, és még annyit fűznék hozzá: hogyha elfutsz, sose fognak békén hagyni... 15f
2009. aug. 19. 03:16
 16/23 anonim ***** válasza:
37%
aha csakhogy a szavazás már lezajlott, a jobbik meg semmit nem tud tenni az ő problémájával de még máséval se, de mindegy
2009. aug. 19. 03:29
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
hát én egy cigány lakta környéken lakom,de még a legmocskosabbak sem kötöttek belém,pedig csaj vagyok,viszont ha téged basztatnak akkor egyszerűen csak menj tovább az utcán szard le őket szerintem úgysem fognak hozzád nyúlni sőt biztos.
2009. aug. 19. 13:04
 18/23 anonim válasza:
81%
Amelyik kutya ugat az nem harap HA egyedül van. Társaságban mindnek akkora a pofája mint a Bécsi kapu, szóval..Ha társaságban van próbáld leszarni, vagy valamivel felvágni, azt nem szeretik.
2010. febr. 6. 18:32
 19/23 anonim válasza:
100%

Heil! szerezz be gázsprayt-t, gázpisztolyt, boxert, viperát...

Ezek a rohadt állatok nem értenek a szóból sajnos, de ha egy viperát elég határozottan meglóbálsz előtte az hatásos lehet és elijed. Ha meg nem akkor kell használni de vigyázz mert elég súlyos sérüléseket lehet okozni vele úgyhogy inkább csak végtagokra támadj viperával!

2010. máj. 1. 20:57
 20/23 anonim válasza:
48%
Heló ba belédkötnek egyszerűen előre veszel egy pillangó kést és nyakába szúrod vagy fejbe ba***d!
2010. jún. 10. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!