Mit gondoltok arról ha egy lány a barátja pulcsiját veszi fel és abba megy suliba vagy bárhová?
Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 16:54
1/6 anonim válasza:
Semmit. Az lenne fura, ha a fiú venné fel a barátnője pulcsiját.
Ez így teljesen oké.
2/6 anonim válasza:
Én nem mennék abba! Egy nő legyen Nő
4/6 anonim válasza:
Hát rám biztos furán néznének. Párom 2 m, én 164 cm. Hálóingnek minden ruhája jó. :D
Van egy osztálytársnőm, undorító nyitott kapcsolatot folytat egy csávóval, egyszer bejött az ő pulcsijába, állandóan szagolgatta, de azt hazudta, hogy ez a saját pulcsija. Ez gázabb, mint a párod pulcsijába menni.
5/6 anonim válasza:
azt hogy nincs ruhája..
néha én is felhúzom ha nagyon fázom, pl itthon de amúgy nem mennék el benne suliba..
6/6 anonim válasza:
szeresse meg minden,de ne vegye fel a cuccait hogy abba járjon :D
Én azt szoktam hogy a parfümjét ellopom :) és befújok valami ruhát,vagy zsepit vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!