Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon jó fiú-lány barátságból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon jó fiú-lány barátságból lehet egy idő után több is?

Figyelt kérdés
Mindkettőnk többet érez szerintem mint barátság, én biztosan. Szerintetek? 16L (19F)
2012. dec. 2. 13:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Lányregényekbe', filmekbe' esetleg. Amúgy nem. Kivéve ha az egyik fél nyer a lottón, de amúgy marad a jó öreg haverság.
2012. dec. 2. 13:17
 2/5 anonim válasza:

Én is pont így vagyok egy csaj barátommal, kb 1 hónapja beleszerettem, csak sajna van pasija, és az pont az egyik legjobb haverom :(

De én tényleg nagyon szeretem, állandóan ra gondolok, viszont már kezdenek bajok lenni a kapcsolatukkal, sokat veszekednek, meg a haverom elég alpárian viselkedik vele.

Ha a srácot nagyon szereted, akkor is nagyon jól gondold át, mert könnyen tönkretehetsz egy barátságot, nekem is ég az egyik nagy problémám a saját helyzetemmel.

2012. dec. 2. 13:23
 3/5 anonim válasza:
Ja, és 15 éves srác vagyok
2012. dec. 2. 13:24
 4/5 anonim ***** válasza:
lehet. nekem volt részem benne. még most is van.
2012. dec. 2. 13:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Kizárt. Nálam, meg a hozzám hasonló gondokodásuaknál kizárt. Ha nekem tetszik egy nő, azt azért érzékeltetem vele rövid időn belül. Ha meg nem akkor nem is érdekel szexuálisan. Lehet ezeket érezni. Olyan nem lehet, max,ha egy dögunalom középszer volt eddig, és valami oltási bomba nővé válik egy idő után ha sokáig nem látom közben, akkor lehet hogy mégis,de egyébként kizárt.
2012. dec. 2. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!