Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki mit csinál otthon ma ilyen...

Ki mit csinál otthon ma ilyen rossz időben? Mivel ütitek el az időt?

Figyelt kérdés
Közvélemény kutatás, csak mert én szét unom a fejemet:) Érdekel hogy Ti mit csináltok ma így, hogy kint hideg van és tipikusan vasárnapi punnyadás van.
2012. dec. 2. 15:16
1 2
 11/19 anonim válasza:
Cikket írok és kávét iszom.
2012. dec. 2. 15:55
 12/19 anonim ***** válasza:
Főztem,takarítottam zumbáztam most pedig filmezek. Egész esti programom a filmnézés:))
2012. dec. 2. 16:38
 13/19 anonim ***** válasza:
Ide oda csapongok a neten :) de hamarosan szerintem filmezünk egyet a párommal :)
2012. dec. 2. 16:40
 14/19 anonim ***** válasza:

Egész hétvégén pihentem,The Walking Dead-et néztem,főztem a családnak és ma palacsintát sütöttem :D Mindjárt indítok egy újabb epizódot és elkezdek hasizmozni :D

18/L

2012. dec. 2. 16:41
 15/19 anonim ***** válasza:

úgy tartja a mondás, h értelmes ember nem unatkozik. istenem, bár nekem lenne időm unatkozni :DDDD

netezek, párommal beszélgetünk, anyám is tiszteletét tette, tervezzük a jövőbeli vállalkozást, lakásokat nézegettünk ingatlanos oldalon, mostam, takarítottam.

ja, és próbálom kipihenni a tegnapi bulit, mert eléggé beadta az este :D

2012. dec. 2. 17:09
 16/19 anonim ***** válasza:
Egyrészt aludtam délig, mert átlag napi 10 órát dolgoztam múlt héten és hat napig folyamatosan kicsit sok volt. Utána szappant készítettem (meg fél órát p.csöltem a védőfelszerelés magamra aggatásával), aztán takarítottam. Most meg édes semmittevés és próbálok nem arra gondolni, hogy holnap már megint dolgozni kell menni...
2012. dec. 2. 17:09
 17/19 anonim ***** válasza:
Reggel fél 8 körül felkeltem,lementem nagymamám elé a vasútra mert meglátogatott minket,miután elment megnéztem a The Avengers-t,most meg netezek.Próbálok nem gondolni arra,hogy megint dolgoznom kell menni.
2012. dec. 2. 18:04
 18/19 anonim válasza:
Felkeltem 9 körül, hazajöttem a barátomtól. Délelőtt segítettem fát pakolni, utána ebéd. aztán tanulás... mert holnapról megint suli. olvastam kicsit, ilyen időben amúgy az a legjobb:) forró teával bekucorodni egy fotelba és egy jó könybe belemerülni!! 5 körül jött hozzám a barátom, kajoltunk, beszélgettünk. nemrég ment el.. most netezek, majd filmezés:) kb ennyi. és te? mivel ütötted el az időt??:)
2012. dec. 2. 18:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Azon agyalok, hogy páromnak mi a fontosabb, a kapcsolatunk, hogy rendbe hozzuk és együtt legyünk boldogan, vagy más valaki! :S :(
2012. dec. 2. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!