Szerintetek is aranyosabbak a kisállatkák, mint a kisbabák?
elnézést, nincs saját gyerkőcöm, és nem is viszolygok tőlük, vagy valami, szeretnék később sajátot.
De azt vettem észre, hogy számomra egy 2 hónapos kiskutya ezerszer aranyosabb és cukibb, mint egy csecsemő.
Hiszen a kiskutya, kiscica olyan mint egy kis plüssállat, ami még mozog, ugat, csupa szőr, és puha és vicces hangokat ad ki.
A kisbaba meg nem csinál semmit, néha lila, és kis pattanások vannak a fején, szőr szinte semmi rajta, és nagy a feje, nagy a szeme, a feje teteje meg puha.
Ez normális?
mind a kisbaba, mind a kiskutya/kismacska aranyos, csak másképp.
én olvadozok, ha látok egy pici babát, és olvadozok, ha látok egy kis kutyát/kis macskát.
gyerek korom óta állat b.zi vagyok, ha párom nem fogna vissza, már menhely lenne nálunk :)
szintén gyerek korom óta imádom a kisbabákat, minden vágyam egy baba volt.
persze mindenkinem más az aranyos, ezzel nincs is baj.
27 hetes 22 éves kismama
A kisállatok is cukik meg a kisbabák is.
Nem kell a kettőt összehasonlítani.
Egy kiskutyára hamarabb rámondják az idegenek is, hogy hazavinném a gyereked meg elsősorban neked gyönyörű.
Nekem kiskutyám is van meg kisgyerekem is lesz és majd akkor eldöntöm, hogy melyik a cukibb mert most a kiskutyával mindig megállítanak,hogy milyen édes pedig már 10 hónapos.
Ha meglesz a baba is megírom melyik aratott nagyobb sikert az utcán:)
28 hetes 26 éves km :)
Szerintem nagyon rossz helyen tetted fel ezt a kérdést, hisz tudod hogy itt kevés ember lesz aki egyetért.
A gyerekem előtt én is nagy állat fan voltam, ugyanúgy éreztem mint te, a kisállatokban sokkal többet tudtam gyönyörködni, mint egy babában. De nem tudom, miután megszületett a lányom, ez az érzés teljesen megfordult, valahogy a kisállatok már nem érdekelnek annyira. Nem mondom, hogy nem aranyosak, de nem fordítok rájuk annyi figyelmet mint azelőtt. Azóta egy gyerekbe sokkal jobban tudok gyönyörködni, függetlenül attól, hogy 1 hónapos, vagy 5 éves. Szerintem ha egyszer neked is gyereked lesz, akkor te is másképp fogod látni.
jaaaj istenem nem azért tettem fel a kérdést, hogy itt mindenki igazat adjon nekem.
A kislegyes válaszra pedig méltatlan.
Nem azt mondtam, hogy a kiskutya jobb, mint egy gyerek, dehogyis. Itt csupán a külsejéről van szó, és azt hiszem abban mindenki egyetért, hogy a többség számára is aranyos egy kiskutya/cica, mert rengeteg terméket el lehet adni egy kölyök képével, ha csak hellokittyre gondolok.
Igaz az viszont, hogy nem kell összehasonlítani.
Nekem csak onnan jött ez az összehasonlítás, hogy mind a kettő egy kifejlett lény kicsinyített változata.
Mivel egyikhez sincs kötődésem, se kisbabám se kiscicám, ezért mondtam el a véleményem.
Kedves Kérdező, engem érdekes módon nem idegesített fel a kérdésed, bár ezen csodálkozom is :)
Az viszont tény, hogy gyerekvállalás topicban kicsit nem illő ilyet írni, mert itt 99%-ban olyanok vannak, akiknek imádott gyermekei(k) vannak. A témád egy kötetlen beszélgetés topicba illene. Hogy értsd: ateista fórumon is bunkó dolog Jézusozni, ahogyan keresztény fórumon a kereszténységet gyalázni. Oké, nem gyalázkodtál, de provokatív maga a gondolat elénk tárása is. Csak érted...
persze, megértem:D
De nem tudtam jobb helyre rakni. Tegyem esetleg az Állatok kategóriába??
Arra gondoltam, a moderátorok okosabbak lesznek helyettem és megfelelő rovatba sorolják.
És még egyszer, a kérdést nem provokációnak és semmi szín alatt nem más emberek gyerekeinek megbántása céljából írtam ki!
Én is az állatokat tartom aranyosabbnak, de ettől független szeretnék majd gyereket.
Nem értem, hogy miért lehet így.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!