Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek is aranyosabbak a...

Szerintetek is aranyosabbak a kisállatkák, mint a kisbabák?

Figyelt kérdés

elnézést, nincs saját gyerkőcöm, és nem is viszolygok tőlük, vagy valami, szeretnék később sajátot.

De azt vettem észre, hogy számomra egy 2 hónapos kiskutya ezerszer aranyosabb és cukibb, mint egy csecsemő.

Hiszen a kiskutya, kiscica olyan mint egy kis plüssállat, ami még mozog, ugat, csupa szőr, és puha és vicces hangokat ad ki.

A kisbaba meg nem csinál semmit, néha lila, és kis pattanások vannak a fején, szőr szinte semmi rajta, és nagy a feje, nagy a szeme, a feje teteje meg puha.

Ez normális?

2012. nov. 30. 10:04
1 2
 11/20 anonim válasza:
52%

mind a kisbaba, mind a kiskutya/kismacska aranyos, csak másképp.

én olvadozok, ha látok egy pici babát, és olvadozok, ha látok egy kis kutyát/kis macskát.

gyerek korom óta állat b.zi vagyok, ha párom nem fogna vissza, már menhely lenne nálunk :)

szintén gyerek korom óta imádom a kisbabákat, minden vágyam egy baba volt.

persze mindenkinem más az aranyos, ezzel nincs is baj.

27 hetes 22 éves kismama

2012. nov. 30. 11:37
 12/20 anonim válasza:
100%

A kisállatok is cukik meg a kisbabák is.

Nem kell a kettőt összehasonlítani.

Egy kiskutyára hamarabb rámondják az idegenek is, hogy hazavinném a gyereked meg elsősorban neked gyönyörű.

Nekem kiskutyám is van meg kisgyerekem is lesz és majd akkor eldöntöm, hogy melyik a cukibb mert most a kiskutyával mindig megállítanak,hogy milyen édes pedig már 10 hónapos.

Ha meglesz a baba is megírom melyik aratott nagyobb sikert az utcán:)

28 hetes 26 éves km :)

2012. nov. 30. 11:44
 13/20 anonim válasza:
36%
nekem a kis csótáynbébik sokkkal édibbnek tűnnek mint a kisbabák! Olyan kis cukimukik, meg persze a kis legyecskék a két ablak között!!! Biztos nem vállalnék gyereket, hisz annyi állatom lehet, amennyit csak akarok, és sokkal több szeretet kapok a kis legyeimtől mint egy gyerektől! És persze a halálos ágyamon is rájuk lehetek majd a legbüszkébb, úgy érezhetem majd, nyomot hagytam a világban, hogy felneveltem a kis nyüveket! :P
2012. nov. 30. 12:20
 14/20 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem nagyon rossz helyen tetted fel ezt a kérdést, hisz tudod hogy itt kevés ember lesz aki egyetért.

A gyerekem előtt én is nagy állat fan voltam, ugyanúgy éreztem mint te, a kisállatokban sokkal többet tudtam gyönyörködni, mint egy babában. De nem tudom, miután megszületett a lányom, ez az érzés teljesen megfordult, valahogy a kisállatok már nem érdekelnek annyira. Nem mondom, hogy nem aranyosak, de nem fordítok rájuk annyi figyelmet mint azelőtt. Azóta egy gyerekbe sokkal jobban tudok gyönyörködni, függetlenül attól, hogy 1 hónapos, vagy 5 éves. Szerintem ha egyszer neked is gyereked lesz, akkor te is másképp fogod látni.

2012. nov. 30. 12:23
 15/20 A kérdező kommentje:

jaaaj istenem nem azért tettem fel a kérdést, hogy itt mindenki igazat adjon nekem.

A kislegyes válaszra pedig méltatlan.

Nem azt mondtam, hogy a kiskutya jobb, mint egy gyerek, dehogyis. Itt csupán a külsejéről van szó, és azt hiszem abban mindenki egyetért, hogy a többség számára is aranyos egy kiskutya/cica, mert rengeteg terméket el lehet adni egy kölyök képével, ha csak hellokittyre gondolok.

Igaz az viszont, hogy nem kell összehasonlítani.

Nekem csak onnan jött ez az összehasonlítás, hogy mind a kettő egy kifejlett lény kicsinyített változata.

Mivel egyikhez sincs kötődésem, se kisbabám se kiscicám, ezért mondtam el a véleményem.

2012. nov. 30. 12:38
 16/20 anonim válasza:
100%

Kedves Kérdező, engem érdekes módon nem idegesített fel a kérdésed, bár ezen csodálkozom is :)

Az viszont tény, hogy gyerekvállalás topicban kicsit nem illő ilyet írni, mert itt 99%-ban olyanok vannak, akiknek imádott gyermekei(k) vannak. A témád egy kötetlen beszélgetés topicba illene. Hogy értsd: ateista fórumon is bunkó dolog Jézusozni, ahogyan keresztény fórumon a kereszténységet gyalázni. Oké, nem gyalázkodtál, de provokatív maga a gondolat elénk tárása is. Csak érted...

2012. nov. 30. 12:46
 17/20 A kérdező kommentje:

persze, megértem:D

De nem tudtam jobb helyre rakni. Tegyem esetleg az Állatok kategóriába??

Arra gondoltam, a moderátorok okosabbak lesznek helyettem és megfelelő rovatba sorolják.

És még egyszer, a kérdést nem provokációnak és semmi szín alatt nem más emberek gyerekeinek megbántása céljából írtam ki!

2012. nov. 30. 12:53
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is az állatokat tartom aranyosabbnak, de ettől független szeretnék majd gyereket.

Nem értem, hogy miért lehet így.

2012. nov. 30. 15:45
 19/20 anonim válasza:
Rendben, én is értelek :)
2012. nov. 30. 16:16
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem van olyan kisállat, ami aranyos, de közülük sem jön be mind. Viszont a kisbabák nagy része szerintem csúnya. Jó, anyukájának biztos gyönyörű, de én valahogy nem tudok olvadozni tőle, nem is látom szépnek. Majd a sajátomét:)
2012. nov. 30. 22:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!