Szerintetek is aranyosabbak a kisállatkák, mint a kisbabák?
elnézést, nincs saját gyerkőcöm, és nem is viszolygok tőlük, vagy valami, szeretnék később sajátot.
De azt vettem észre, hogy számomra egy 2 hónapos kiskutya ezerszer aranyosabb és cukibb, mint egy csecsemő.
Hiszen a kiskutya, kiscica olyan mint egy kis plüssállat, ami még mozog, ugat, csupa szőr, és puha és vicces hangokat ad ki.
A kisbaba meg nem csinál semmit, néha lila, és kis pattanások vannak a fején, szőr szinte semmi rajta, és nagy a feje, nagy a szeme, a feje teteje meg puha.
Ez normális?
Amíg így érzel ne vállalj gyereket.
Egyébként szerintem a babák és a kisállatkák is aranyosak.
nem még nem is akarok sajátot :D
Mások kisbabája is aranyos, lehet velük játszani, meg gügyögni nekik, tehát szeretem őket.
Csak nekem egy kiskutyus aranyosabbnak tűnik.
helyesebbek szerintem is a kis álltakák,főleg a cicusok meg kutyusok olyan kb 6 hetesen,2 hónaposan,olyan kis gombócok
nem akarok gyereket
"szőr szinte semmi nincs rajta" Na, az szép baleset lenne, egy csupa szőr kisbaba! :D
Ne hasonlítsuk az almát a körtéhez! Aranyosak és kész! Szeretni valók! :)
Gyereket nem azert vallalsz, mert jatszani szeretnel vele es dogonyozni, mint egy aranyos kiskutyat. Ne hasonlituk mar a kettot:)
Nagyon beteg dolgokat irsz. 21 eves 37 hetes kismama vagyok, de mar 10 evesen sem jutottak eszembe ilyen idiotasagok.
Inkabb meg se szolalj, hanyagold ezt a temat:))
szerintem meg te ítélkezz 31 hetes kismama, akiben tombolnak a nemi hormonok:)
Miért kell mindjárt vitába bocsájtkozni?
Persze, egy saját baba valószínűleg mindenki számára a legaranyosabb, legédesebb, legokosabb...
nem erről szól a kérdés.
Hanem egy kívülálló /akinek nincs saját baba/, melyik aranyosabb. A facebook-on is minden aranyos poszt kiskutyás, kismacskás, babás posztok alig vannak. És mindenki aláírogatja, hogy jaaaaaj de éééédes haza akarom vinni stb
Szerintem ez sokkal gyakoribb.
Akkor ne irj ki provokalo kerdest:) vagy pedig szamolj azzal, hogy nem csak olyan valaszt fogsz kapni, amilyet szeretnel :)
Gyereket azert vallal az ember, mert a tobbseg ugy gondolja, hogy gyermek nelkul celtalan es ertelmetlen az elet.
Sajnalom, hogyha te ezt nem erzed at.
Nem pedig azert szul valaki, hogy versenybe szalljon a kiskutyaval, aki az elmondasod szerint aranyosabb:)
A 37 hetes kismama, akiben nem tombolnak a hormonok, csak megdobbenti, hogy van no, aki igy gondolkozik:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!