Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak engem készít ki a kollégium?

Csak engem készít ki a kollégium?

Figyelt kérdés

Remek szobatársaim vannak, meg minden de nekem akkor is szükségem van egy privát lakásra, szobára, saját fürdőszobára saját wc-re saját konyhára, és persze egyedüllétre és csendre is ahhoz, hogy normálisan regenerálódhassak.

Teljesen kikészített a kollégium, egy emberi roncsot csinált belőlem. Folyamatos a buli, a szórakozás, meg minden, de nekem nem jön be. Én bulizni nem úgy szeretek, hogy feljönnek a csajok amikor kockulok az ágyban. Hanem úgy, hogy mindenki szépen felöltözik a legjobb állapotában és elmennek együtt valahova. Vagy nem is tudom.

3 hónapja vagyok itt de már nem bírom.. és nagyon sok emberrel romlott meg a viszonyom emiatt.

2012. nov. 30. 01:57
 1/5 anonim ***** válasza:
50%

Csak én készülök ki a 'csak én' -kérdésektől? ... Miért nem lehet azt a kérdést normálisan feltenni?

Igen,csak te. Te vagy a helikopter.

Amúgy hány éves vagy?

2012. nov. 30. 02:56
 2/5 A kérdező kommentje:
23
2012. nov. 30. 04:13
 3/5 anonim ***** válasza:
35%

Alkalmazkodni pedig meg kell tanulnod. Ugyanis, ha majd saját családod lesz, akkor sem bújhatsz el mindig a gyerekeid elől, hogy most neked privát tér kell.

Ha meg nagyon nem bírod, akkor vegyél ki albérletet és élj ott. Ja, hogy annyi pénzed nincs? Akkor marad az alkalmazkodás.

2012. nov. 30. 09:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok,legalábbis azt hittem addig,amég el nem kerültem egy olyan koliba,ahol 8-an voltunk egy szobában.Nekem is hiányzott a privát szféra,mivel egyke vagyok és hozzászoktam az egyedülléthez,de nekem sokszor jól esett,hogy mindig volt kihez szólnom és hogy amikor felébredtem,mindig volt ott valaki.A privát zónámat meg úgy biztosítottam magamnak,hogy kiültem egyedül a dohányzóba,vagy hasonlók.Keress olyan helyet,ahol egyedül tudsz lenni egy kicsit.
2012. nov. 30. 11:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Igazán nem tudom miért kell azért lepontozni, mert azt írtam, hogy alkalmazkodni kell. Akár tetszik, akár nem ez pedig így van az élet nagyon sok területén. lehet, hogy a sok tizenéves pontozóhuszár azt hiszi, hogy ők a világ közepe, de ez baromira nem így van.
2012. dec. 2. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!