Elte ik kollégium?
Figyelt kérdés
Sziasztok jövőre megyek Elte ik-ra már érettségiztem,de volt egy kis gondom és nem tudtam jelentkezni az iskolába.
Alapvetően pécsi vagyok tehát kollégista lennék és egy kérdésem lenne a kollégiummal kapcsolatban,hogy sajnos kevés a pénzünk és laptopra nincs pénzünk de nem rég apámtól kaptam egy eléggé komoly gépet azt el lehet vinni a kollégiumba össze lehet ott szerelni a szobába a gépet?
Alapvetően a gép csak egy monitor bele van építve a monitorba minden(olyan stílusú mint az imac,de nem az)
Tehát ezt el lehet vinni?
2012. nov. 20. 15:25
1/1 anonim válasza:
Persze, egyik volt osztálytársam is rendes asztali géppel, két monitorral érkezett a kollégiumába (meglepő módon programtervező informatikusnak tanul).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!