Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit jelent az, hogy valaki...

Mit jelent az, hogy valaki rocker? (A ruhán meg a zenén kívül)

Figyelt kérdés
Vagy ha felveszek fekete ruhákat és metált hallgatok, attól már rocker vagyok? Milyen egy IGAZI rocker?
2009. aug. 18. 13:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szeresd a rockot, érezd át a lényegét, a mondanivalóját, és tedd magadévá. Ennyi a dolog.
2009. aug. 18. 15:09
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
lázadsz. olyan zenét halgatsz amitől felforr a véred úgy igazán.. a hánámontáná meg fajtái emberek gyűlölöd./magamból kiindulva/ nem tetszik mondjuk egy rózsaszin kislány meg stb. társaságod is rocker. olyan fesztiválokra jársz.. pia,cigi minden mehet. nem kiméled magad csak élszz.
2009. aug. 18. 18:31
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
hát amit az utolsó leírt az züllés, és igénytelen rocker életforma! lehet a rockeréletet egészségesen és züllés nélkül is csinálni! én sem züllök, pedig rocker vagyok...
2009. aug. 18. 21:29
 14/18 anonim ***** válasza:

Egek... Attól, hogy valaki rappet hallgat és bő nadrágot vesz föl, már fekete börtöntöltelék lesz?

Gondolkozz picit légyszí. Kösz.

2009. aug. 18. 23:46
 15/18 A kérdező kommentje:
??
2009. aug. 19. 00:52
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem attól rocker egy rocker, hogy bár meghallgat más fajta zenét is, de igazából ettől érzi jól magát. Én rocker vagyok, szeretek lázadni, de mi nem vagyunk olyanok, mint mondjuk a diszkósok, hogy a legnagyobb probléma a csajok körében, hogy letört a körme, és ezt azonnal meg kell osztani mindenkivel.... Kicsit keménnyebbek vagyunk és így is érzünk. Ettől rocker egy rocker!
2010. jan. 18. 00:10
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem a külsőségeken múlik. Ha ezt a zenét hallgatod, és az olyasmit indít el benned, amit semmi más nem, szabadnak érzed magad tőle, akkor rocker vagy. Nem vagyok lázadó, nincs káros szenvedélyem, nem maradozok ki éjszakákra, nem festem feketére a hajam, vagy a körmeim, és nem vagyok tele piercingekkel sem. De azok közt, amit ma hallgatnak, csak a metált nevezném igazi zenének.
2010. jún. 17. 15:28
 18/18 anonim válasza:

A legtöbb amit írtak hülyeség,tisztelet a kivételnek...habár én nem vagyok rocker de van egy rocker barátnőm és azért tudok egy két dolgoz a rockerekről,és akkor vagy rocker ha annak érzed magad,átéled a zenét,és van benned egy fajta érzés.A többi,mármint a ruha és haj stb ez már jön magától.Legalább is szerintem,tehát valamennyire megpróbáltam leírni,de egyébként igaz hogy általában a rockerek egyszerűen öltöznek,és ezalatt nem azt értem hogy csak fekete meg szakadt cuccok.És természetesen a zenénél a rockos zenékre gondolok! :)

És ami nagyon fontos hogy ez egy élet stílus!! :)

2010. dec. 9. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!