Mit jelent az, hogy valaki rocker? (A ruhán meg a zenén kívül)
Figyelt kérdés
Vagy ha felveszek fekete ruhákat és metált hallgatok, attól már rocker vagyok? Milyen egy IGAZI rocker?2009. aug. 18. 13:12
1/18 anonim válasza:
Attól vagy rocker ha annak érzed magad és rockzenét hallgatsz.
A ruha, a hosszú haj, a kinézet csak külsőségek. Nézd meg a Maiden énekesét, Bruce Dickinsont, rövid haja van, egyáltalán nem jár "rockerese" ruhákban, de nemhiszem h akárki nagyobb rockernek mondhatná magát...
2/18 A kérdező kommentje:
De mi az, hogy "rockernek érzem magam"? Ahhoz bizonyos tulajdonságok kellenek, vagy mi?
2009. aug. 18. 13:50
3/18 anonim válasza:
Milyen tulajdonságok kellenének? 170 cm, 80 kg? :D
4/18 anonim válasza:
Pl. egyszerű ruhákban jársz, nem veszel fel cactus clone meg ilyen diszkómárkájú pólókat, h nemzkaros póló van rajtad akkor is elgyen egyszerű vagy semleges mintázatú póló...de egyébként annyi ága van az egész rockzenének h lehetetlen behatárolni hogy hogyan nézzél ki....de elsősorban nem kinézet kérdése....a zene szeretete a lényeg...
5/18 A kérdező kommentje:
Belső tulajdonságokra gondoltam:)
2009. aug. 18. 13:55
7/18 A kérdező kommentje:
Komolyan senki nincs, aki ezt szavakba tudná önteni? :S Engem tényleg érdekelne.
2009. aug. 18. 14:26
8/18 anonim válasza:
De most erre milyen választ vártál?
Attól hogy jelmezbálosat játszol attól nem vagy rocker.
9/18 anonim válasza:
Ha rajongasz a rockzenéért, átérzed a lényegét, a szabadságot, azt, hogy nem kell, hogy érdekeljen mások véleménye. Nyilván, ha odavagy a house-ért meg a Britney-s zenékért, akkor nem leszel hirtelen rocker.
10/18 A kérdező kommentje:
Nem szeretem a house-t meg Britneyt, de nem akarok most rockerré változni :) Csak érdekel, hogy a külsőségeken túl mi tesz valakit rockerré
2009. aug. 18. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!