Iskola váltáson kívül mit tehetnék ez ellen?
Na, az első, amit (sajnos!) el kell fogadnod: Mindenhol, de mindenhol vannak olyan klikkek, akik fújnak egymásra. Ha nem a szokásai, baráti köre miatt, akkor a bőrszíne miatt. A fehérek (szélsőséges és gusztustalan része) fújnak a cigányokra, a cigányok (szintén szélsőséges és gusztustalan része) fújnak a fehérekre, az említett "bakancsos" népség meg fúj mindenkire, akik nem úgy néznek ki / nem úgy gondolkoznak mint ők. Egytől egyig gusztustalanok, mind. Szóval bármi legyél is, valamilyen csoport megtalálna, csak azért, mert olyan vagy, amilyen - ezzel MINDENKINEK meg kell küzdenie, durva ilyet megélni a 21. században, de mindegy.
Ezt én úgy kezelem le, hogy húzok magamban egy határt, ameddig még nem érdemes foglalkoznom vele. De ha túlmennek ezen, és a becsületemet, büszkeségemet rombolják vele, akkor nem érdekel, mi a következmény, emberrel ilyet nem lehet tenni. Nyilván nem megoldás az erőszak, a szavak meg ilyen gusztustalan senkikre nem fognak hatni, de a durva megaláztatást senki nem köteles elviselni. Remélem segítettem.
Kiegészítés:
Meg kell figyelni, hogy milyen reakciók hatnak rájuk, és miket nem vesznek komolyan. Ha fenyegetőzöl, az sokszor az ellenkezőjét váltja ki, inkább tűrj egy ideig, nézz nagyon csúnyán rájuk, de ne csinálj semmit. De ha azon a bizonyos határon túlmennek, akkor Rád van bízva, hogy reagálsz.
Budapestről költöztetek máshova?
A budapesti emberek hogy is mondjam mások , nem érdekli őket úgy a szexuális beállítottságod , bőrszíned mint mondjuk a vidékieket , meg sok furcsaságot látnak és jobban hozzá vannak szokva.A világon minden fővárosi ember ilyen.
A 4. válaszolóval nem értek egyet. Én vidéken lakom, és a mi sulinkban van 2 ázsiai, 2 félig néger, és az egyik legnépszerűbb gyerek is félig néger, persze nem bőrszíne miatt hanem mert hatalmas stílus az a gyerek.:D
Figyelj, szerintem nem azzal van a gond hogy félig néger vagy, (jó neked, legalább nem kell direkt napoznod a nyáron mint nekem aki hófehér:( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!