Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Próbálta már valaki az elektro...

Próbálta már valaki az elektromos cigarettát?

Figyelt kérdés

Édesanyám láncdohányos,és ezt a töltős cigit szívja ami ráadásul még nagyon büdös is,és mivel a konyhában van az erre kijelölt hely,így nekem nagyon elviselhetetlen az ott tartózkodás,arról nem is beszélve mikor pl sütök főzök és a hamutartó valahol mindig befigyel persze egy pár csikkel.

Gondoltam így hát meglepem karácsonyra ezzel az úgynevezett e-cigarettával,ha tényleg olyan mint az igazi cigi,mivel anyu nem hajlandó ettől az élménytől megválni,így ezt talán elfogadná ha már kell neki a cigizés.

Ha valaki próbálta már kérlek írd meg a tapasztalataidat róla.Előre is köszi a válaszokat!

2012. nov. 29. 00:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Akinek ennyire nincs akarata az szenvedjen csak.Nem hiszem el komolyan....nagymamàm 20 év dohànyzàs utàn segitség nélkül szokott le.Hogy lehet ennyi akaratgyenge ember?

Minek szoktatok rà egyàltalàn?

2012. nov. 29. 07:55
 12/18 anonim ***** válasza:

"Akinek ennyire nincs akarata az szenvedjen csak.Nem hiszem el komolyan....nagymamàm 20 év dohànyzàs utàn segitség nélkül szokott le.Hogy lehet ennyi akaratgyenge ember?

Minek szoktatok rà egyàltalàn?"

Tudsz szöveget értelmezni, az a lényeg..

2012. nov. 29. 08:14
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
van gond? :)
2012. nov. 29. 08:17
 14/18 anonim ***** válasza:
Van.
2012. nov. 29. 08:32
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem tunt volna fel ;).ezt nem a kerdezonek irtam hanem az itteni vàlaszadòknak. :)
2012. nov. 29. 08:51
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha nem tűnt volna fel, a kérdezőnek adtunk tanácsokat, illetve aki dohányzik, az elektromos cigiről írt tapasztalatokat..

Te vagy az, aki nem tud érdemben hozzászólni a témához, oda nem illő baromságokat írogat és még az előzményeket sem olvassa el, hogy kevésbé sz*rul jöjjön ki.

Még az is KEVESEBBET dohányzik, aki azelőtt masszív dohányos volt. A nikotinra RÁ LEHET SZOKNI. Ez nem akaratgyengeség kérdése. Az ilyen urbán legendáknak meg ne higyj- nyugodj meg, bizony a nagyidnak sem egyik napról a másikra sikerült, csak jobban hangzik, mintha azt mondaná, hogy 3* futott neki a leszokásnak de nem ment, negyedjére már igen de legalább egy hónapig tartott mire felkészítette hozzá magát és még utána is nikotintapaszokon élt.

2012. nov. 29. 10:07
 17/18 anonim ***** válasza:

Meglepetésszerűen szerintem ne vegyél neki e-cigit. Ehhez elhatározás kell, rá kell hangolódni, neki is akarnia kell. Én tavasszal vettem elektromos cigit, előtte napi egy dobozzal szívtam. Kellett kb. két hét, hogy hozzászokjak. Nem mondom, hogy rossz volt, vagy nehéz volt, de azért nem ugyanaz az élmény. Inkább azt mondom, hogy meg lehet szokni, hogy ez van cigi HELYETT.

De nekem pl. bizonyos szituációkban továbbra sem helyettesítette rendesen a cigarettát. Például ha haverokkal találkozom, sörözünk vagy ilyesmi, és kollektíven mindenki kimegy rágyújtani, akkor tuti, hogy én is rágyújtok. Ez alkalmanként oké is, viszont ha ez valamiért kicsit sűrűbben fordul elő egy rövid ideig, akkor nehéz újra visszaszokni az elektromosra.

2012. nov. 29. 11:58
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!A vízipipa is egy alternatíva melyiket ajánlanátok inkább e-cigi vagy vízipipa legyen?
2012. nov. 29. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!