Vertek már át téged, vagy valamelyik családtagod, ismerősöd hasonló módon?
Figyelt kérdés
Pl bejelentkeztél nyelvtanfolyamra,úszótanfolyamra.Aztán pár hónapig működött,majd az oktató a lefújta a kurzust furcsa dolgokkal indokolva,pl kitiltottak a teremből,vagy medencéből?És sokáig az oktató eltűnt,nem volt elérhető?2012. nov. 28. 22:13
1/12 anonim válasza:
Nem mert soha nem fizetek előre!!
2/12 anonim válasza:
Engem tiltottak már ki medencéből, de annak volt alapja:D
Nem lehet téged is indokolt volt?:-)
3/12 A kérdező kommentje:
pl olyanra gondolok hogy a tulaj megtiltotta a csoportos edzést,vagy az adott termet már nem adják bérbe
2012. nov. 28. 22:21
5/12 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Megkérdezheted százféle módon, újat senki nem fog tudni mondani.
2. válaszoló voltam.
6/12 anonim válasza:
"red4me válasza:
Engem tiltottak már ki medencéből, de annak volt alapja:D
Nem lehet téged is indokolt volt?:-)"
Csak nem belevizeltél a medencébe a startkőről? :)
7/12 anonim válasza:
Én jelentkeztem tanfolyamra, én nyelvtanfolyamra. Olyan tanár tartja akit az egész környék ismer, és tartott már tanfolyamot, ez a 4. Nem is jelentkeztem volna olyanéra akit nem ismerek vagy valaki ne ismerne, ne tudnám, h hol elérhető.
8/12 anonim válasza:
Beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamra, végülis egyszer élünk...
9/12 anonim válasza:
red4me
Vagy belekullancsoztál?Megírod priviben?:D
10/12 anonim válasza:
Tesómat át akarták verni, de ő se fizetett előre. Kiderült, hogy nem indítják a tanfolyamot de kérték volna tőle a pénzt, mivel beiratkozott. Megkérdezte, mégis akkor hol az óra mert bejárna. Akkor mondták, hogy egyenlőre szünetel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!