Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az internetes csalò hogy...

Az internetes csalò hogy tudja átverni az embert?

Figyelt kérdés

Anyukàm 58éves és az egyik közösségi oldalon elkezdett neki írogatni egy angol hapi.De google fordìtòval ìrja az üziket.Magyarul nem tud!Egy hét utân màr nagyon szerelmes lett anyukàmba.Minden percben rà gondol de csak a képét làtta! Aggòdok.Milyen formàban verheti àt mert szerintem nem valòdiak az érzelmei.38 éves a hapi!

KÈREM A MODERÀTORT NE TÖRÖLJE KI A KÈRDÉSEM NAGYON FONTOS,HOGY VÀLASZT KAPJAK!!!!

2012. nov. 26. 22:52
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Már meg adta a számot!Nem lehet vele beszélni!Nem hallgat rám.Mindig azt mondja,hogy olyan jól esik,hogy valaki ilyeneket ír neki.Apukámmal évek óta nincsenek együtt.Elég rondán mentek szét:Most nálunk lakik nincs megtakarított pénze csak a fizuja de az sem sok.Mondjuk azt is el tudja küldeni...:(
2012. nov. 26. 23:25
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát lehet, ronda dolgot fogok mondani, de én kitörölném a számát a mobiljából, meg a közösségi oldalról az ismerősei közül is a fickót.. ettől függetlenül persze a fickó még felhívhatja, hisz ő is tudja az anyukád számát.

Beszél anyukád angolul? Lehet meg se fogják egymást érteni :)

2012. nov. 26. 23:27
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem tud angolul.Kérdeztem tőle hogy akarja megérteni amit majd mond neki!De ez sem hatja meg!
2012. nov. 26. 23:30
 14/20 anonim ***** válasza:
75%
Ohh, hát akkor ebből nem lesz átverés. A pasi google fordítóval fordít, anyukád meg úgyse érti.. :)) Meghallgatnám amúgy a párbeszédjüket :) Lényeg, hogy számokat, címet, személyes adatokat ne diktáljon neki anyud.
2012. nov. 26. 23:33
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha te vagy egy ismerősöd beszéltek angolul akkor próbáljatok beszélni a fickóval bármilyen indokkal. egy két mondat után kiderül, hogy tényleg angol ember e vagy csak nyögdécsel pár szót.

Ha meg van pár email tőle akkor meg lehet próbálni bedobni a google-ba, gyakran kidobja a csalók sablon leveleit.

2012. nov. 27. 00:09
 16/20 anonim ***** válasza:
anyukádat könnyű befolyásolni jól járt vele...de ez valószínűleg csak trükk...mutasd meg anyukádnak ezt a kérdést, h lássa ez veszélyes terep, még akkor is ha jól esik az embernek h udvarolnak neki
2012. nov. 27. 00:21
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Belépnék anyád fiókjába és letiltanám azt a barmot! anyukád profilját utána pedig letörölném!!!!!
2012. nov. 27. 00:24
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Ti láttatok a pasiról képet? és egyébként hány ismerőse van a pasinak facebookon? Mert ha csaló, akkor nem sok.

Sajnos ennek teljesen biztos hogy rossz vége lesz. Szerintem biztos vannak sémák, hogy mi alapján játsszák ezt ezek az ürgék, de valószínű minden eset más, és máshogy akarnak pénzt kicsikarni. Én például még olyat tudok elképzelni, hogy valahogy ide jön, de hirtelen eltűnnek az iratai, ezért anyukád adjon neki pénzt, hogy újra megcsináltathassa, és addig is élni tudjon. Vagy állítólag megveszi a jegyét, de ellopják, és anyukád küldjön neki pénzt a jegyre, mert ez meg az van, és nem tudja megvenni.

A lényeg az, hogy a sztorijai zavarosak lesznek, és mindig lesz benne valami logikai hézag, és valahogy pénzt igyekszik kicsikarni.

Aki ismeretlenül olyanokat ír hogy szerelmes a másikba, az egyértelműen hazudik és vetít. nem beszélve a tetemes korkülönbségről. Elképzelem a pasast milyen jókat röhög, hogy megint fogott egy balekot. Mert ez a helyzet, ez teljesen biztos.

Egyébként sajnos anyukádat nem lehet lebeszélni, úgyhogy ne is próbáld meg. Csak azt mondd el neki, hogy ha akar, persze, beszéljen a manussal, és ha találkozni akar, mindenképpen a pasi jöjjön, és készítsd fel, hogy akármilyen dumával ha jön, pénzt nem szabad neki adni.

Ha kezd nagyon eldurvulni a helyzet, még van egy ötletem. Anyukád nevében írsz a pasinak egy levelet, egy elég ömlengőset, amiben elkezdesz sopánkodni az anyagi helyzetről, hogy milyen kevés a fizetés, és hogy nem marad semmire, és hogy milyen régóta vágytál erre arra, de ugye nem engedheted meg magadnak. Meg hogy milyen jól esik, hogy ez a pasi most udvarol... ilyen tartalommal. ebből a pasi le fogja venni, hogy a anyukádnak nincs semmije, úgyhogy kár a gőzért, és felszívódik.

34/N

2012. nov. 27. 08:46
 19/20 A kérdező kommentje:
Láttam róla képet.A facén egy ismerőse sincs!Van 4 kép róla abból három egyforma.A neve Tom Lucas.Mondtam anyukámnak ne adjon neki semmilyen adatot!Jelenleg nálunk lakik anyu és nem igazán örülnék neki ha beállítana!
2012. nov. 27. 09:36
 20/20 anonim ***** válasza:

Kicsit hasonlít az eset, mutasd meg anyukádnak...

[link]

2012. nov. 27. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!