Miért hagyja ezt a rendőrség, a belügy, ez normális dolog?
" Egy kereszteződésnél három autóval elállták az útját, amelyben különböző szerszámokkal felfegyverkezett cigányok ültek, akik az elmúlt hónapok romák elleni támadásai miatt járőröztek és a gyanús kocsikat figyelték"
Ha ugyanennyi magyar így feltartóztatna egy cigányt, rögtön bevinnék őket és óriási botrány kerekedne rasszizmus címén!
és ha 2kopasz a téren egy cigányt ver éppen az nem számít, mert a médiának nem ez kell hanem az ellenkezője, mindenesetre mindkét csoportnak abba kellene hagynia ezeket a baromságokat amiket a kommunizmus előtti (igen, szálasi) időkben vertek a magyarokba
a közéjük lövés baromság nem oroszlánok egy szafarin hanem emberek akik rettegve alszanak el nehogy monotov koktélt dobjanak a házukra
aztán most kapnék egy miért nem dolgoznak kérdést, azért mert nem veszik fel őket sehova csak azért mert cigányok
Egyetértek az előttem szólóval. Vannak értelmes cigányok, akik dolgoznak (nem megélhetési bűnözés!!), de a jelentős részük, vagy inkább a feltűnőbb részük nem ilyen. Nekem eszembe nem jutna egy mosdatlan, büdös embert alkalmazni. A tömegbelövés tényleg nem lenne túl etikus, de amit a cigók tesznek, az még kevésbé az.
Ja, és a P*csától az Ostoba egy nagyon jó szám:D Bár szerintem nem kapcsolódik ide, mert épp a rasszista nácikat szidják benne, de sebaj.
"és ha 2kopasz a téren egy cigányt ver éppen az nem számít,"
Nem számít? Hatmilliárdos vérdíj lenne a fejükön rasszizmus címmel!
"mindenesetre mindkét csoportnak abba kellene hagynia"
Én nem kedvelem a kopaszokat, nácikat, hungaristákat, mert ők sem kedvelnek engem. DE! Nekik miért kéne leállniuk? Miért kéne hagyni, hogy meg jobban elengedjék magukat a cigányok?
"a közéjük lövés baromság"
Ebben azért egyetértünk.
"nem oroszlánok egy szafarin hanem emberek akik rettegve alszanak el nehogy monotov koktélt dobjanak a házukra"
Molotov koktél. És ez egy vicc volt ugye? Itt mindenki retteg, csak pont a cigányok nem! Szaporodnak, mint a patkányok, lopnak, csalnak, hazudnak. Magyarokat vernek, mondván "k*csög magyar! g*ci magyar!". És ezt egyik főmufti sem hívja rasszizmusnak. Miért? És miért lett szitokszó a "magyar" szóból?
"aztán most kapnék egy miért nem dolgoznak kérdést, azért mert nem veszik fel őket sehova csak azért mert cigányok"
Persze, hogyne... valljuk be: 1000-ből egy akar dolgozni. Ezért nagy hátrény nem éri őket, mert azt az egyet visszautasítják. És van egy olyan érzésem, hogy nem azért utasítják vissza, mert cigány, hanem:
- benne van az összesben a cigányvér. Van egy cigány barátom, legtöbbször meg sem mondanád róla, hogy az, de ha felidegesítik, előjön a cigány vér.
- nem tanult, mert helyette putrizott, k*rválkodott, drogoz árult/használt, és egyéb erkölcstelen dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!