Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Cigány vagy sem? Van egy csaj...

Cigány vagy sem? Van egy csaj ismerősöm aki eléggé megtetszett. Na már most a probléma az hogy én nem szeretem a romákat/cigányokat! Viszont nem tudom eldönteni, hogy ő az e vagy sem.

Figyelt kérdés
Fekete haja van (de szerintem csak festett) barna szeme, nem valami alacsony olyan átlagos a magassága! A bőr színe az fehér. A szeme alatt mintha lenne egy "hullám" de ezt nem tudom biztosra mondani, lehet hogy csak én képzelem oda. Láttam képet a szülőiről is. Az egyik nem tűnik annak a másik pedig kérdéses! A vezetékneve pedig pap. Szerintetek? Esetleg tudok még olyan dolgokat mondani amiről konkrétabban tudom? Mert ha rákérdeznék az elég durva lenne :D

2012. nov. 25. 22:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
53%
Mi az a szeme alatti hullam???
2012. nov. 26. 00:02
 12/18 anonim ***** válasza:
70%
Az nem egyenlőre, hanem egyelőre. Ha már ennyit ismételgeted legalább helyesen tedd. Egyébként kérdezd meg tőle bátran. Hadd tudja meg szegény lány, hogy miféle alakkal van dolga. Olyasmit úgysem találsz rajta, amiből egyértelműen kiderülne, hogy ő cigány, akikről ugyebár te és kedves családod mind tudja, hogy egytől egyig akasztani való alja emberek. Ha egyáltalán embereknek tartjátok őket. A rasszizmus fő alappillére az ostobaság... Kérdezd meg tőle, hogy roma, vagy nem roma.
2012. nov. 26. 08:33
 13/18 anonim ***** válasza:
68%

Ha annyira izgat akkor miért nem kérdezel rá? Vagy kérdezd meg az egyik közeli ismerősét!

Vagy mégis hogy akarsz rá választ kapni, az ágya alatt rejtegeted a tolómérőt, körzőt, és amíg alszik gyorsan leméred, aztán beküldöd Kiszely István antropológusnak, vagy mégis hogy???

Kettő meg szerinted így kép nélkül, honnan a retekből tudjuk eldönteni hogy az-e vagy sem?

Bőre fehér, haja barna, termete alacsony - hát köszi, ennek alapján még II. Rákóczi Ferenc is lehetne....bár hogy a vezetékneve "pap", így csupa kisbetűvel, szerintem inkább nemecsek ernő lehet az...

2012. nov. 26. 12:21
 14/18 anonim ***** válasza:
9%
Mondhatom kultúrált válaszok... mindenesetre a kérdező nem kérdezett hülyeséget, én 2x voltam így, hogy nem látszott rajta hosszabb kapcsolatban,később megnéztem a Facebookon a rokonait mindkettőnek és az volt. ... aztán az egyik 200ezerrel lopott meg, a másik rafinált módon kihasznált..
2017. febr. 28. 15:53
 15/18 anonim ***** válasza:
Ismèt ràakadtam erre a kèrdèsre. Jòl lepontoztàtok a vàlaszom. Nos a mostani pàrom is az sajnos. Rendes, de folyamatosan lehùz. Miòta együtt vagyunk, nullàn vagyok. Tönkretette az autòmat, kihasznàl, folyton kölcsönkèr. Nem tudok szabadulni tőle. Èn azt mondom, nem èrdemes velük kezdeni! Màs kultùra. Csak rombolni tudnak, ès a pènz az istenük. Sajnos ezt kell ìrnom. Felületes emberek, csak a 'jòlèt' szàmìt nekik.
2018. okt. 19. 09:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Buta vagy!
2021. nov. 15. 18:49
 17/18 anonim ***** válasza:

15/16

Ez olyan általánosítás mintha szentírásban az állna "a cigány lop, a paraszt foldetmuvel, politikus hazudik!

Ez hülyeség!

2021. nov. 15. 18:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Ne kezdjél cigánnyal ! Ennyi !
2022. jan. 30. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!