Cigány vagy sem? Van egy csaj ismerősöm aki eléggé megtetszett. Na már most a probléma az hogy én nem szeretem a romákat/cigányokat! Viszont nem tudom eldönteni, hogy ő az e vagy sem.
a cigányok olyanok mint az indiaiak kinézetre , és a beszédük is más. Persze ez csak egy provokatív kérdés.
És nem akartam általánosítani
Sz@r van a palacsintába? Na most legyél fajgyűlölő!
Ha ő roma akkor minden sötét hajú, barna szemű az.
Majom...
Elmondanám neked kedves Balázsom, hogy a cigány is lehet értelmes és ápolt szép, jó családi hátterű
Ha így sem kell neked, akkor minek írtad ki kérdésnek?
20/F
Menjél azt dugjál meg valami szőke cica babát idióta!!!
Egyébként az ínyükről lehet a legkönnyebben..a romáknak sötét...
ismerek olyan cigányokat akik rendesek meg minden, de abból kevesebb van.
Egyébként hogy miért van a kérdés? Mert jó lenne tudnom -.- majom...
A másik pedig hogy nekem hiába ne lenne velük bajom vagy hogy most feles vagy sem, csak az én családi hátteremben úgy vannak vele hogy minden ceruza ceruza, tehát akkor minden cigány cigány gondolom tovább nem kell részleteznem! Köszönöm egyenlőre az értelmes válaszokat! :D
Elég magas lovon ülsz, és primitív is vagy.
Remélem a végén ő fog pofáraejteni téged, valami olyan dolog miatt, amiről nem tehetsz, amin nem tudsz változtatni.
"Elég magas lovon ülsz, és primitív......"
erre válaszolnék!
Nézd én nem szeretem a cigányokat de eddig ahogyan őt megismertem egyenlőre kellemes csalódás ha egyáltalán persze az! És egyenlőre csak pozitív dolgokat tudok róla mondani.. de ha kiderülne hogy az illető az.
Akkor hagynám a dolgot nem erőltetném.
És ha ezek alapján szerinted magas lovon vagyok, akkor igazad van. Ennyi! Tudom hogy ha az akkor nem tehet róla... de hát én ilyen primitív vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!