Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Cigány vagy sem? Van egy csaj...

Cigány vagy sem? Van egy csaj ismerősöm aki eléggé megtetszett. Na már most a probléma az hogy én nem szeretem a romákat/cigányokat! Viszont nem tudom eldönteni, hogy ő az e vagy sem.

Figyelt kérdés
Fekete haja van (de szerintem csak festett) barna szeme, nem valami alacsony olyan átlagos a magassága! A bőr színe az fehér. A szeme alatt mintha lenne egy "hullám" de ezt nem tudom biztosra mondani, lehet hogy csak én képzelem oda. Láttam képet a szülőiről is. Az egyik nem tűnik annak a másik pedig kérdéses! A vezetékneve pedig pap. Szerintetek? Esetleg tudok még olyan dolgokat mondani amiről konkrétabban tudom? Mert ha rákérdeznék az elég durva lenne :D

2012. nov. 25. 22:34
1 2
 1/18 anonim válasza:
34%

a cigányok olyanok mint az indiaiak kinézetre , és a beszédük is más. Persze ez csak egy provokatív kérdés.

És nem akartam általánosítani

2012. nov. 25. 22:38
 2/18 anonim ***** válasza:
58%

Sz@r van a palacsintába? Na most legyél fajgyűlölő!

Ha ő roma akkor minden sötét hajú, barna szemű az.

Majom...

2012. nov. 25. 22:42
 3/18 anonim ***** válasza:
80%
Ha már felmerül a kérdés..
2012. nov. 25. 22:44
 4/18 anonim ***** válasza:
49%

Elmondanám neked kedves Balázsom, hogy a cigány is lehet értelmes és ápolt szép, jó családi hátterű

Ha így sem kell neked, akkor minek írtad ki kérdésnek?

20/F

2012. nov. 25. 22:49
 5/18 anonim ***** válasza:
33%

Menjél azt dugjál meg valami szőke cica babát idióta!!!

Egyébként az ínyükről lehet a legkönnyebben..a romáknak sötét...

2012. nov. 25. 22:51
 6/18 A kérdező kommentje:

ismerek olyan cigányokat akik rendesek meg minden, de abból kevesebb van.

Egyébként hogy miért van a kérdés? Mert jó lenne tudnom -.- majom...

A másik pedig hogy nekem hiába ne lenne velük bajom vagy hogy most feles vagy sem, csak az én családi hátteremben úgy vannak vele hogy minden ceruza ceruza, tehát akkor minden cigány cigány gondolom tovább nem kell részleteznem! Köszönöm egyenlőre az értelmes válaszokat! :D

2012. nov. 25. 22:56
 7/18 anonim ***** válasza:
55%
írni se tudsz, retard is vagy, bravó
2012. nov. 25. 23:00
 8/18 anonim ***** válasza:
61%

Elég magas lovon ülsz, és primitív is vagy.

Remélem a végén ő fog pofáraejteni téged, valami olyan dolog miatt, amiről nem tehetsz, amin nem tudsz változtatni.

2012. nov. 25. 23:07
 9/18 anonim ***** válasza:
23%
Amúgy szerintem hagyd.Hallgass a megérzéseidre:)
2012. nov. 25. 23:12
 10/18 A kérdező kommentje:

"Elég magas lovon ülsz, és primitív......"

erre válaszolnék!

Nézd én nem szeretem a cigányokat de eddig ahogyan őt megismertem egyenlőre kellemes csalódás ha egyáltalán persze az! És egyenlőre csak pozitív dolgokat tudok róla mondani.. de ha kiderülne hogy az illető az.

Akkor hagynám a dolgot nem erőltetném.

És ha ezek alapján szerinted magas lovon vagyok, akkor igazad van. Ennyi! Tudom hogy ha az akkor nem tehet róla... de hát én ilyen primitív vagyok :)

2012. nov. 25. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!