Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért csinálták ezt?

Miért csinálták ezt?

Figyelt kérdés

Régen szerelmes voltam egy fiúba, aki a sulimba járt és amikor megtudta a "barátnőmtől", onnantól kezdve bunkón viselkedett velem, pár hónap alatt elérte, hogy a fél iskola engem utált, még egy utálkozó klubot is csináltak nekem facebook-on, és oda irogattak rólam. Amikor kitettem egy új képet, rögtön jöttek és alig néhány percen belül tele volt a kép alatti rész az ő kommentjeikkel, ahogy szidtak, hogy milyen undorító ocsmány vagyok és hogy jó lenne, ha elbújnék, mert mindenkit idegesítek, és még sorolhatnám. És igaz, ez már vagy 1-2 éve volt, akik csúfoltak anno, már elballagtak, de még mindig állandóan csúnyának érzem magam és az utcán sem tudok végigmenni anélkül, hogy ne jutna eszembe, biztos mások, akik meglátnak, arra gondolnak, bárcsak meghalnék és nem mérgezném tovább a levegőt, mert annyira rusnya vagyok.

Viszont akiknek eddig neten küldtem képet magamról, azt mondták, szép vagyok, és amikor elküldtem nekik a képet, azt mondták, őszintén megmondják a véleményüket, de biztos vagyok benne, hogy csak azért mondták, hogy aranyos vagyok, meg szép, meg ilyesmi, mert nem akartak megsérteni. Ráadásul még anyám is azt mondja, hogy milyen ronda vagyok, csak apa szokta mondani, hogy szép vagyok és ne hallgassak másokra... Csak mondjuk ezt is könnyű mondani, mert egy idő után elég szar, amikor mindenkitől csak azt hallod, hogy húzzál zacsit a fejedre, mert olyan ronda vagy, hogy jobbat szarok...És hasonlók.

Vagy ha esetleg mégis szép lennék, akkor azok, akik régen szivattak, miért mondták, hogy ronda vagyok? Honnan tudjam, hogy milyen vagyok igazából?

2012. nov. 25. 19:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Tölts fel egy képet és mi megmondjuk!

Hidd el, itt őszintén megmondják az igazat mert idegen vagy számunkra.

Mellesleg kéne neked egy kis önbizalom tuning. Hány éves vagy? Barátaid vannak? Fiúd volt már?

2012. nov. 25. 19:31
 2/5 anonim ***** válasza:
49%

Kezdjük ezzel:

"Ez a kérdés rossz kategóriában van"

Most írhatnám azt, hogy beszéld meg a szüleiddel ha már ide írtad a kérdést.

De adok egy jobb tanácsot. Töröld afacebookot, minden ilyen szar közösségi oldalakat, és nincs több gondod..

2012. nov. 25. 19:34
 3/5 anonim válasza:

Szerintem halas apukádra. Amúgy szerinted te szép vagy?

Attól függ minden ha te azt gondolod hogy jól nézel ki akkor csak ez legyen előtted! Ne foglalkozz velük !

2012. nov. 25. 19:58
 4/5 anonim válasza:

Nekem hasonló esetben az segített, hogy egy fiú elkezdte tenni nekem a szépet. Sose jöttünk össze, de nagyon udvarolt, és ez jót tett.

Hogy te mit tehetsz? Tudod, a tizenéves lányok sokszor azt hiszik, hogy minden barátnőjük szebb náluk. Pedig a szépség relatív. Ronda lány/nő nincs, ezt tanuld meg! Igénytelenek vannak, ha te nem vagy az, légy büszke magadra, ha meg mégis, hagyj föl vele! Hallgass apukádra, biztosan igaza van.

A csúfolódókkal tanulj meg nem törődni. Nem lesz egyszerű, de megéri. Hidd el nekem, én is végigcsináltam a te korodban.

2012. nov. 25. 20:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért anyád szégyellje magát, hogy ilyet mond a saját gyerekére...mindenkiben van szépség, hidd el. Benned is!
2012. nov. 25. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!