Ki szerette Hitlert a nácikon kívül?
Előző te most mit akartál ezzel elérni?Nem,nem tolerálom a népirtást.Meglepő?Egy szóval se mondtam hogy okosabb vagyok nála.Na mindegy már abbahagytuk.Én csak visszaszóltam.
14L
Milyen népírtás?
Az egyiptomi csecsemők lemészárlása, Kánaán őslakóinak lemészárlása, másfélmillió magyar kizavarása Amerikába a zsidó uzsora elől, na ezeket lehet népírtásnak nevezni.
És még ezek a tetvek nyitják ki a szájukat Hitlerre? Fele annyi rosszat nem tett, mint amennyit az ő "kiváalsztott" népük tett az egész emberiség ellen évezredek óta.
De engem nem érdekel a "Nép"!Jó igen,tudom hogy a zsidók milyen dolgokat műveltek(NEM csak zsidókat irtott!!!),de nem ér egy egész népet büntetni az ősei baromsága miatt!Még egyszer...
NE CSAK A ZSIDÓKRÓL BESZÉLJETEK!
Félreértésben vagy, nem mi beszélünk folyton a zsidókról. Ellenkezőleg: ők azok akik nem bírnak leállni a témáról (annak ellenére, minta hogy fentebb írtam, nekik is van takargatnivalójuk bőven).
Pontosan, ahogy írod, egy népet ne cseszegessünk az ősei miatt! Akkor nekem miért kéne megemlékeznem bármiféle holokausztról? Ja, hogy "újjáéledő fasizmus" van? A cionizmus meg meg sem halt - pedig az nagyobb átok a világra nézve. De úgy látszik a világ szemét csak az egyik szúrja. Mi ne bátnsuk a zsidókat a régi dolgaik miatt, de ők azért még lassan 70 év után is perelhetnek? Az nem baj?
Furcsa értékrendje van ennek a világnak. Az egyiknek mindent szabad, a másiknak semmit. És akkor még a másikra van rásütve a "gyűlölködő" meg a "terrorista" cím. Illene ezen elgondolkozni.
Nos, úgy vélem, aki ilyen szörnyűséget volt képes elkövetni, annak komolya baj lehetett az elméjével. Valóban, Hitler sok mindent elért, vannak, akik nagy embernek tartják. És valóban sok emberre gyakorolt hatást. De!!!
Ezeket a gyerekeket, akik nem tehettek semmiről, csupán egy baj volt velük, hogy zsidónak születtek, KEGYETLENSÉG volt megölni, és előtte ilyen keserves kínoknak kitenni őket. Véleményem szerint, az ideológiák BIZONYOS, csekély mértékig elfogadhatók, de Hitler agya a végén TELJESEN elborult. Mi értelme volt ennek? Viszont érdekes, hogy mennyien követték őt...
Több MILLIÓ embert megöletni, csupán egy politikus elborult agyának ideológiái miatt?...
Hitlen nagy ember volt. Egy nagy SZ*R alak.
És most lehet lepontozni, nyugodtan...
Lehet egy ilyen tehetséges embert nem szeretni?
"Ezeket a gyerekeket, akik nem tehettek semmiről, csupán egy baj volt velük, hogy zsidónak születtek, KEGYETLENSÉG volt megölni, és előtte ilyen keserves kínoknak kitenni őket."
Lehet, de mi lett volna belőlük, hogyha felnőnek? Ugyanojan szemét mocskos alakok akik más embereket tesznek tönkre a saját meggazdagodásukért. Ezért nem tudom őket sajnálni. A mai emberek többsége sajnos csak a felszínt látja, hogy milyen szemetek voltak a nácik, hogy gyilkoltak. Csak azt nem veszik észre, hogy ezeknek az embereknek a nagy része szemét kizsákmányoló volt akik meg is érdemelték amit kaptak. Ha Németország megnyeri a háborút akkor sokkal jobb világban élnénk mellesleg a technika is fejlettebb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!