Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki szerette Hitlert a nácikon...

Ki szerette Hitlert a nácikon kívül?

Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 13:06
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
Nyugalom! Nem azért írtam ki a kérdést, hogy veszekedjetek. Egyikőtöknek ez, a másikótoknak meg amaz az eszméje. Fölösleges ezen vitatkozni, mert úgyse változtatjátok meg.
2010. márc. 21. 10:19
 22/45 anonim ***** válasza:
Eva Braun
2010. márc. 21. 10:22
 23/45 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Hitlernek volt esze, nem is kevés, csak kár, hogy ezt a sok eszét és tehetségét nem jó cél érdekében használta. Vagyis ő biztos jónak tartotta, de ezek a célok nem az emberiség érdekeit szolgálták.

Amúgy gondolom, a felesége meg a gyerekei biztos szerették, vagy legalább is tisztelték. Ő is szerette őket gondolom a maga módján.

2010. márc. 21. 11:44
 24/45 anonim ***** válasza:
91%
az arabok, rajonganak érte.
2010. márc. 21. 13:34
 25/45 anonim válasza:

Én bevallom hogy ugy érzem hogy nekem nem volt vele bajom! Nem az hogy egyet értek vele, utálom a zsidókat vagy valami! Hanem szerintem kkos ember lehetett. Mégis több tíz millió embert megölt/megöletett! A történelem hazudik is egyben! "A Háborúk történetében még soha nem tartozott hálával ilyen keveseknek"-Winston Churchill(CoD2-s idézet)

Őt be is csapták sokan még sokkal a háború előtt ami erre vezette őt!

2010. márc. 21. 14:03
 26/45 anonim ***** válasza:
100%
Előző: Milyen több tízmillió????? Istenem, ne dobálózzunk már olyan könnyen a szavakkal
2010. márc. 21. 14:23
 27/45 anonim ***** válasza:
60%
a JOBBIKOSOK is szeretik, (a nem-gondolkodó párt tagjai)
2010. márc. 21. 15:00
 28/45 anonim ***** válasza:
100%
Eva Braun
2010. márc. 21. 17:20
 29/45 anonim ***** válasza:
86%

A Versailles-i szerződés után a németek imádkoztak egy olyan vezető után, aki végre nem csak kompromisszumot akar kötni, és meghajolni a nyugati hatalmak előtt, hanem képes egy erős nemzet vezéreként cselekedni, és visszavenni azt, ami Németországé volt. Ugyancsak képes volt kivezetni az országot a gazdasági hanyatlásból, munkahelyeket teremtett, fellendítette az építészetet, a német gazdaságot.

Túl sokat akart túl rövid idő alatt, hiszen azt vallotta, hogy Németország csak az ő vezetésével, még az ő életében lesz képes elérni mindezt. Zseniális vezető volt, de egyben komplett őrült is.

2010. márc. 22. 13:03
 30/45 anonim válasza:

[link]

Sziasztok! Itt van egy cikk Adolf Hitlerről, de a zsidó propagandát kérném kihagyni! Köszönöm!

Regisztráljatok!

2010. ápr. 14. 11:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!