Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm egy pár napja elhívott egy ilyen tóparti 4 napos ivásra-bulizásra (Balaton). A csapatból csak a szervezőt ismerem, és az ismerősömet, de neki vissza kellett mondani idő közben. Tehát csak a szervező lesz ott, akit ismerek, és még 3 ember akit én viszek.
Ez nem ciki így, és nem pofátlan dolog ha elmegyek?
Nem kellene nekem is vissza kellene mondani?
19F
2009. aug. 17. 12:59
1/2 anonim válasza:
szerintem a szervező is örül, ha többen vagytok, de tőle kéne megkérdezned. ha úgy érzed nem lesz jó a buli, vagy nincs sok kedved hozzá, akkor inkább mond vissza.
2/2 anonim válasza:
Én megkérdezném a szervezőt, hogy mit gondol a dolgok alakulásáról. És annak a válasznak a fényében döntenék csak. Cikinek nem ciki önmagában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!