Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A vidéki emberek hogy gondolna...

A vidéki emberek hogy gondolnak a pestiekre? Mit gondolnak róluk?

Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 12:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én vidéki vagyok,nagyjából ugyanazt mint bárki másról.Ott is sokfélék,meg itt is.

Manapság a vidék sem olyan mint régen.Ugyanaz van csak kicsiben.

2012. nov. 24. 13:17
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
Én vidékről járok be Pestre, és van tapasztalatom. A legtöbb pesti elég bunkó, nem figyel oda a másikra, önző, teljesen más egy napja, más dolgokat tart fontosnak, nyugtalan, ideges, sznob, hűtlen, egoistább, esetleg frusztráltabb, mint vidéki társai. Vannak rendesebbek is, de nagyon ritka. Szvsz én nem költöznék Pestre semmi pénzért, nem kell a plusz stressz.
2012. nov. 24. 13:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Én vidéki vagyok, de Pesten lakom és dolgozom hétközben. És qrvára nem érdekel egyik helyen se, hogy mit gondolnak rólam! :))
2012. nov. 24. 13:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Na hol a nagy vita?XD Amúgy én Pest mellett lakok egy faluban,úgyhogy nemtom.De gondolom,a vidékiek irigyek a pestiekre,mert itt sokkal több lehetőség van,mint vidéken.A pestiek meg irigyek arra a nyugalomra,ami vidéken van.
2012. nov. 24. 14:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Én régen elég sokat jártam Pestre, meg laktam is ott egy ideig. Ahogy észrevettem, épp olyan emberek vannak ott is, mint itt. Igaz, én nagyvárosban élek amúgy is, lehet, hogy ezért nem látok túl sok különbséget.

Egyetlen dolog van, amitől a falnak megyek, ez pedig pontosan a kérdésben használt kifejezés, a "vidéki". Azaz inkább az, ahogy Pesten használják. Ez a "minden vidék, ami nem Budapest" jellegű dolog. Én sosem voltam vidéki, elvégre városi vagyok, még ha nem is budapesti.

2012. nov. 24. 15:01
 6/7 anonim ***** válasza:
én ugyan pesti vagyok, de szerintem vidéken aranyosabbak az emberek.
2012. nov. 24. 15:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Semmit nem gondolok. Elég messze vannak tőlem ahhoz, hogy ne érdekeljenek.
2012. nov. 24. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!