A többi kontinensen élők mit gondolnak Európáról?
Figyelt kérdés
Így általánosságban mit gondolnak Európáról,az itteni életről,emberekről,szokásokról?Most lehet azt írni,hogy mindenki mást gondol,nem lehet erre válaszolni,de ez nem igaz!Pl itt is azt gondoljuk az afrikai emberekről általában,hogy csak szegények élnek,az amerikaiak csak hamburgert zabálnak éjt nap alá téve,stb.Foglalkoztat a gondolat,hogy Ausztráliában,Ázsiában,Afrikában,Dél-Amerikában,Amerikában mik az elképzelések!Lehet valakinek buta a kérdés,de aki nem így gondolja,bátran leírhatja gondolatait!2012. nov. 8. 16:26
1/1 anonim válasza:
Szerintem az ázsiaiak nagy része azt sem tudja, Európát eszik-e vagy isszák. Afrikában szintúgy. Ázsia másik része piacként gondol Európára. A maradékot nem érdekli. Ausztrália is szerintem semleges. Tudják, hogy vagyunk, hol vagyunk, messze vagyunk, jól vagyunk. Az usa lakosai tipikusan egy hatalmas üdülőtelepnek gondolják Európát. Mert Dél-Franciaországot, Hollandiát, Olaszországot meg az Egyesült Királyságot látogatják. Sokan azt hiszik, hogy nem is egy kontinens, hanem egy ország, ahol franciául meg angolul beszélnek, miközben a tengerparton boroznak és pizzáznak. Dél-Amerika hasonlóan állhat Európához, mint Ázsia. Az Antarktiszon a pingvinek szerintem le sem szaarják Európát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!