Rettegek az iskolától, mert megkeserítik az életem. Mit tegyek?
Van pár "menő" csajszi az osztályban akik megkeserítik az életem. Ha új ruhát veszek fel és nekik nem tetszik,(megjegyzem normális ruhákat veszek, mármint New Yorkerben meg ilyen helyeken vásárolok, csak épp szerintük nevetségesek bizonyos ruhadarabjaim) akkor rögtön megy az, hogy rólam pusmognak, röhögnek, szünetekben az osztályteremben engem aláznak mindenki előtt. Vagy épp, ha valakivel már kezdek jóban lenni az osztályban, akkor rögtön valami hülye sztorit találnak ki rólam és elmondják az illetőnek nehogy jóban legyek bárkivel is. Minden mozdulatomat kifigurázzák és jót röhögnek utána rajtam. Egyszerűen már nem bírom. Most is kaptam egy új felsőt, de előre félek, hogy mit fognak szólni, ha majd a suliban felveszem. Egyébként nem gazdaok meg nem is tanulnak jól meg semmi, csak egyszerűen népszerűek, mert kelletik magukat a pasiknak.
14/L
Aranyos vagy hallod:) de én úgy pofánb*sznám őket mint a sicc, ezzel megkell tanulni 1üt élni v ha már a "nem veszem őket figyelembe" módszer se válik be :/ válts sulit
belőlem az idei évfolyamon csináltak bohócot, mert van pár piercingem és fekete hajam akk sátánista vagyok :(
de én 17éves vagyok és középsuliban már másabb a felfogás mindenkinél de ezekszerint mi is gyerekesek vagyunk ezekszerint, talán idén nemfognak piszkálni engem mert feloszlik az osztály merthogy mindenki más szakra megy, sok sikert ha nem javulnak a dolgok mondom íratkozz másik suliba,
17/F
nehogymár más suliba iratkozz néhány beképzelt kis p*csa miatt. max akkor más osztály az évfolyamon,de ne "fuss el" előlük.Amúgy ha 14 vagy,akkor 8.os vagy 9.-es?Próbálj meg kiállni magadért,bár tudom nehéz,mivel egyedül vagy.Hihetetlen,hogy nincs egy normális lány se az osztályodba,aki nem venné be a hülyeségeiket és barátkozna veled :/ Amúgy meg sz*rd le őket,de tényleg.
16L
Megdöbbenve olvasom, hogy ilyen gonosz dolgokat művelnek egyesek. Komolyan, nem is értem, mi motiválhatja őket, attól érzik magukat többnek, hogy téged cseszegethetnek? Őszintén sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy... Ha nincs egy ember sem az osztályban, aki melletted állna, akkor nem tudom, érdemes-e csinálni akármit is, gondolom szülői/tanári ráhatás csak olaj lenne a tűzre. Nem tudom azt sem, hogyan reagálsz ezekben a helyzetekben, ha látják rajtad, hogy bántanak, akkor biztos nem fogják abbahagyni. Talán próbálkozhatnál valami olyan visszaszólással, ami érezteti, hogy te vagy szellemi fölényben, mert nagyon éretlen és aljas, amit ők művelnek. Vagy egyszerűen csak engedd el a füled mellett, arcizmod se ránduljon a beszólásra. Ha pedig elkezdesz jóban lenni valakivel az osztályból, és jön a kitalált sztori, próbáld megbeszélni azzal, akivel "jóban vagy", hogy ez nem igaz, csak ezek a lányok valamiért azzal szórakoztatják magukat, hogy nem hagynak békén.
Vagy beszélj a szüleiddel, és tényleg válts sulit. Nehogy már ebben menj tönkre! Kitartás...
22/L
mi öltözőben szoktuk lebonyolítani ezeket :D
tehát "erősebb kutya baszik"
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!