Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Rettegek az iskolától, mert...

Rettegek az iskolától, mert megkeserítik az életem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van pár "menő" csajszi az osztályban akik megkeserítik az életem. Ha új ruhát veszek fel és nekik nem tetszik,(megjegyzem normális ruhákat veszek, mármint New Yorkerben meg ilyen helyeken vásárolok, csak épp szerintük nevetségesek bizonyos ruhadarabjaim) akkor rögtön megy az, hogy rólam pusmognak, röhögnek, szünetekben az osztályteremben engem aláznak mindenki előtt. Vagy épp, ha valakivel már kezdek jóban lenni az osztályban, akkor rögtön valami hülye sztorit találnak ki rólam és elmondják az illetőnek nehogy jóban legyek bárkivel is. Minden mozdulatomat kifigurázzák és jót röhögnek utána rajtam. Egyszerűen már nem bírom. Most is kaptam egy új felsőt, de előre félek, hogy mit fognak szólni, ha majd a suliban felveszem. Egyébként nem gazdaok meg nem is tanulnak jól meg semmi, csak egyszerűen népszerűek, mert kelletik magukat a pasiknak.

14/L

2009. aug. 16. 17:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Aranyos vagy hallod:) de én úgy pofánb*sznám őket mint a sicc, ezzel megkell tanulni 1üt élni v ha már a "nem veszem őket figyelembe" módszer se válik be :/ válts sulit

belőlem az idei évfolyamon csináltak bohócot, mert van pár piercingem és fekete hajam akk sátánista vagyok :(

de én 17éves vagyok és középsuliban már másabb a felfogás mindenkinél de ezekszerint mi is gyerekesek vagyunk ezekszerint, talán idén nemfognak piszkálni engem mert feloszlik az osztály merthogy mindenki más szakra megy, sok sikert ha nem javulnak a dolgok mondom íratkozz másik suliba,

17/F

2009. aug. 16. 18:01
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

nehogymár más suliba iratkozz néhány beképzelt kis p*csa miatt. max akkor más osztály az évfolyamon,de ne "fuss el" előlük.Amúgy ha 14 vagy,akkor 8.os vagy 9.-es?Próbálj meg kiállni magadért,bár tudom nehéz,mivel egyedül vagy.Hihetetlen,hogy nincs egy normális lány se az osztályodba,aki nem venné be a hülyeségeiket és barátkozna veled :/ Amúgy meg sz*rd le őket,de tényleg.

16L

2009. aug. 16. 18:10
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindenhol vannak ilyen gyökerek. Az a lényeg hogy ha látják hogy hagyod akkor csak folytatni fogják. Keményen kell fellépni. De ha nagyon rossz válts sulit. Új közösségbe ha jól beilleszkedsz tuti nem lesz semmi gond.
2009. aug. 16. 18:11
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Mondhatnám, hogy szard le őket, és akkor békénhagynak, de ez sajnos nem így megy. lendülj te is támadásba, ne légy nyuszi! szövetkezz össze a többiekkel, vagy akár az évfolyamból is gyűjthetsz erősítést! legyél agyafúrt, játszd el a kis ártatlant, hogy jajj téged mennyit bántanak, közben meg szúrj oda a p.csáknak, ahol csak tudsz! el kell érned, hogy észrevegyék, veled nem érdemes szórakozni. szólogass be nekik, gúnyolódj, fikázd mindenüket ha nagyon durván ki akarsz cseszni velük, akkor tegyél úgy, mintha összehaverkodnál velük és valamelyikkel kezd el kibeszélni a másikat. ezek a csajok általában rohadt kétszínűek, simán kiadják egymást is. a beszélgetést vedd fel a telóddal vagy diktafonra és játszd le annak, amelyiket kidumálták. majd küldd el a fotót, milyen fejet vágnak:)
2009. aug. 16. 18:13
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Üvöltsd le a fejüket egyszer-kétszer, mondj vmi megalázót, (pl. arra vagytok ilyen büszkék, hogy több f*szt fogatok már, mint kilincset? mert egyébként semmi nincs, amire ilyen nagyképűnek kéne lennetek)de közben maradj nyugodt, és egyébként meg szard le, mit mondanak. Beválik, meglátod. Próbálj barátokat találni más évfolyamról. Akkor szünetben sem kell az ő képüket bámulnod.
2009. aug. 16. 18:16
 6/22 anonim válasza:
100%

Megdöbbenve olvasom, hogy ilyen gonosz dolgokat művelnek egyesek. Komolyan, nem is értem, mi motiválhatja őket, attól érzik magukat többnek, hogy téged cseszegethetnek? Őszintén sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy... Ha nincs egy ember sem az osztályban, aki melletted állna, akkor nem tudom, érdemes-e csinálni akármit is, gondolom szülői/tanári ráhatás csak olaj lenne a tűzre. Nem tudom azt sem, hogyan reagálsz ezekben a helyzetekben, ha látják rajtad, hogy bántanak, akkor biztos nem fogják abbahagyni. Talán próbálkozhatnál valami olyan visszaszólással, ami érezteti, hogy te vagy szellemi fölényben, mert nagyon éretlen és aljas, amit ők művelnek. Vagy egyszerűen csak engedd el a füled mellett, arcizmod se ránduljon a beszólásra. Ha pedig elkezdesz jóban lenni valakivel az osztályból, és jön a kitalált sztori, próbáld megbeszélni azzal, akivel "jóban vagy", hogy ez nem igaz, csak ezek a lányok valamiért azzal szórakoztatják magukat, hogy nem hagynak békén.

Vagy beszélj a szüleiddel, és tényleg válts sulit. Nehogy már ebben menj tönkre! Kitartás...

22/L

2009. aug. 16. 18:23
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
szerintem egyszerűen savanyú nekik a szőlő(mondjuk mert te jobban tanulsz)...ha annyira elégedettek lennének az életükkel/magukkal, akkor nem vágynának arra, hogy úgy legyenek "menők", hogy mást meg lehúznak...ezt még senki más nem vette észre rajtad kívül?? ha igen, akkor azokkal barátkozz, őket úgysem érdekli, hogy miket találnak ki rólad..a fölső miatt meg ne aggódj, ha neked tetszik, nyugodtan felteheted..mondd meg neki, hogy inkább viseled ezeket a ruhákat, minthogy azzal vágódj be, hogy irigységből cseszegetsz másokat..
2009. aug. 16. 18:36
 8/22 anonim válasza:
100%
Legjobb ha sz@rsz rájuk , ha látni fogják rajtad hogy unod és hülyének nézed őket akko hagynak . am meg ienko szolj be hogy .. anyád jolvan? vagy hasonlokat.. v nálunk ez szokott menni
2009. aug. 16. 18:43
 9/22 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, mindenki válaszát! Megpróbálok magam mellett kiállni, de remélem, ezzel nem öntök majd olajat a tűzre.
2009. aug. 16. 18:49
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

mi öltözőben szoktuk lebonyolítani ezeket :D

tehát "erősebb kutya baszik"

17/F

2009. aug. 16. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!