Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Az "bunkóság" ha egy külföldi...

Az "bunkóság" ha egy külföldi iskolától levélben (tehát postai úton) kérek információt?

Figyelt kérdés
Esetleg küldjek válaszborítékot?
2009. jún. 28. 15:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem bunkosag, de jobb, ha kuldesz valaszboritekot, az biztosabb. Am szerintem emailben meg hatekonyabb. Manapsag minden sulinak van informacios email cime. A suli honlapjan nezelodj.
2009. jún. 28. 15:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. jún. 28. 15:42
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Már hogy lenne bunkóság! Viszont azt tudom mondani, hogy van rá esély, hogy nem kapsz választ. Nem tudsz emailt írni vagy telefonon beszélni velük? Én külföldre jártam suliba és sosem írtam egy sulinak sem. Elfogadni elfogadják, de jobban szeretik a telefont. Jobb neked is a telefon, mert tudsz magyarázni, ha valami arra szorul.
2009. jún. 28. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!