Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet "utcaművészkedni"...

Hogyan lehet "utcaművészkedni" a Váci utcán?

Figyelt kérdés

Tegnap sétáltam ott és tetszett hogy pl.: kint volt egy lány aki hegedült,előtte a tok egy kis apróval,de nem is ez a lényeg,hanem az hogy állt az emberek előtt és játszott. Tiszta buli lenne ha én is kimennék oda,tanultam furulyázni (nem félreérteni),kipróbálnám magam milyen közönség előtt játszani:D

Kell-e valami engedély az ilyenhez?

2009. aug. 16. 17:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem kell.
2009. aug. 16. 18:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Én néha gitározom, de ha nincs egy kb. 20 perces műsorod akkor lehet, hogy csalódni fogsz, mert sokszor van olyan, hogy leáll valaki nézelődni és akkor kicsit kellemetlen, ha mindig ismételgetsz előtte :) de lehet hogy csak nálam van ez. De próbáld ki, szerintem tök jó, főleg ha egy-egy szám végén tapsolnak az emberek, tényleg fantasztikus :)

Egy klasszikus gitáros

2009. aug. 16. 18:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ! Én is gitározok a furulya mellett,ballagáson is én kísértem az osztályt:D Majd előadom valami énekes haverral a ballagási számokat xD
2009. aug. 16. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!