Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A franciák fel vannak készülve...

A franciák fel vannak készülve az azonos neműek házasságának engedélyezésére?

Figyelt kérdés
Ott már olyan liberális a társadalom, hogy az emberek nagy része elfogadja a melegházasság engedélyezését?
2012. nov. 21. 23:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne?

Ez nem is annyira liberálisság kérdése, csupán a józan észé.

Ha egyszer van rá X % igény, akkor természetesen meg kell oldani, hiszen különben feszültség van a társadalmon belül (máskülönben a spanyoloknál és pár egyéb országban már évek óta működik ez).

Úgyhogy nincs ebben semmi földön kívüli, csak így magyar szemmel fura kicsit :D

De ha ilyet kérdezel, akkor ezek szerint neked külön erőfeszítést jelentene az elfogadásuk? Nekem van meleg sporttársam, van már kb 2 éve barátja, de hála istennek semmi se változott köztünk, szal azt hiszem, ide is igaz az az örök igazság, hogy sajnos az emberek nagy része úgy mond véleményt, hogy fogalma nincs, mi az, és nem is ismer meleg fiút/embert személyesen. Na így viszont nehéz ...

Az egész téma rendbetétele ott kezdődne, hogy meg kell szüntetni a tabu-jellegét.

2012. nov. 22. 08:29
 2/4 anonim ***** válasza:
meg annyira liberális a társadalom, hogy a cigányokat kidobják az országból, extrém nacionalisták, és a muszlimok ellen törvényeket vezetnek be.
2012. nov. 22. 10:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

na várj, azért a kettő nem ugyanaz!

még jó h az országot leromboló muszlimokat kiba..ák és korlátozzák, ne viccelj már, tönkreteszik az országot ...

De egy melegházasság speciel nem igazán teszi tönkre (sztem)

2012. nov. 22. 11:18
 4/4 anonim ***** válasza:

így van, az a muszlim is tönkreteszi az országot, aki tisztességesen dolgozik, adakozik, másokkal kedves, nem robbangatja magát csak éppen más istenben hisz, más életet él, ezért korlátozni kell mert nekem nem tetszik mert a nagymamám keresztény volt, meg a sógorom is, igaz én pózer ateistakeresztény vagyok, de legalább nem olyan mint azok a földönkívüliek...

van elég hülye xenofób ebben az országban is, nem baj, egy holokauszt nem volt elég, még kell 4 világháború, hogy rájöjjünk mekkora hülyék vagyunk.

én meg azt modnom hogy fújmelegházasság tönkreteszi becses nemzetünket és családainainkat, még jó hogy nem engedik... mennyivel hangzik másképp?

2012. nov. 22. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!