Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nektek, mi a véleményetek a...

Nektek, mi a véleményetek a Bereczki-Szinetár házasságának válásáról?

Figyelt kérdés
2012. aug. 11. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
39%
meg vagyok győződve arról,hogy bereczki a másik oldalon tolja a biciklit,és ez csak álházasság volt.
2012. aug. 11. 19:23
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Én mind a kettőjüket szeretem és nagyon meglepett. Sok helyen olvasom/olvastam, amit az első is írt, de nem tudom elképzelni, hogy több, mint 10 évig képes egy ember látszatkapcsolatban élni. Pláne a Szinetár Dóra, akinek semmi előnye nem származott.

Ezért úgy gondolom, hogy nem tett jót Nekik, hogy a nap 24 órájába együtt voltak, de ez a magánügyük.

Te mit gondolsz róla.

2012. aug. 11. 20:37
 3/7 anonim ***** válasza:
60%

hát... éppenséggel nem tudhatni. Szinetárnak származhatott belőle előnye, ha Bereczki tényleg meleg (de ez csak feltételezés), Például ha nyitott házasságban éltek, vagy mondjuk a lány is leszbikus/biszex...

De ezek csak hülye pletykák. Az ő dolguk, mit csinálnak, és miért. Hülyeség ezen csámcsogni. De akárhogy is volt, arik voltak együtt:)

2012. aug. 11. 20:43
 4/7 anonim ***** válasza:
82%

2-es vagyok.

Nehezen tudom elképzelni, hogy egy ilyen házasságba vállalnak gyereket is, de nem ismerem Őket.

Tényleg arik voltak:-)

2012. aug. 11. 21:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Bereczki nem meleg, sőt, túlságosan hetero...ez volt a bibi. Az, hogy lebukott-e, vagy Dóri régóta sejtette, hogy félrejár, azt nem tudom, de a harmadik fél így se úgy se tett jót a házasságuknak.
2012. aug. 12. 01:29
 6/7 A kérdező kommentje:
Én egy kicsit csalódtam bennük, hogy ilyen jól megtudják játszani, hogy szerelmesek. Kevesebb, mint 1 hónapja voltam fellépésükön és ott nem tűnt semmi gond köztük. Ebből látszik, hogy milyen jó színészek. Azért remélem, hogy még lépnek majd fel együtt, hisz úgy a jók. Külön külön is jók, de együtt zseniálisak.
2012. aug. 12. 13:51
 7/7 anonim ***** válasza:
80%
Meglepett és sajnálom..sokan válnak mostanában a sztárok közül is,de pont róluk nem gondoltam volna.
2012. aug. 13. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!