Nektek, mi a véleményetek a Bereczki-Szinetár házasságának válásáról?
Én mind a kettőjüket szeretem és nagyon meglepett. Sok helyen olvasom/olvastam, amit az első is írt, de nem tudom elképzelni, hogy több, mint 10 évig képes egy ember látszatkapcsolatban élni. Pláne a Szinetár Dóra, akinek semmi előnye nem származott.
Ezért úgy gondolom, hogy nem tett jót Nekik, hogy a nap 24 órájába együtt voltak, de ez a magánügyük.
Te mit gondolsz róla.
hát... éppenséggel nem tudhatni. Szinetárnak származhatott belőle előnye, ha Bereczki tényleg meleg (de ez csak feltételezés), Például ha nyitott házasságban éltek, vagy mondjuk a lány is leszbikus/biszex...
De ezek csak hülye pletykák. Az ő dolguk, mit csinálnak, és miért. Hülyeség ezen csámcsogni. De akárhogy is volt, arik voltak együtt:)
2-es vagyok.
Nehezen tudom elképzelni, hogy egy ilyen házasságba vállalnak gyereket is, de nem ismerem Őket.
Tényleg arik voltak:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!